Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

DvD branden met nero6.0.0.01 maar geen ondertiteling

5 antwoorden
  • Hallo, Ik heb het volgende probleem, ik rip een DVD naar de harde schijf met smartripper v 2.41 (alleen de movie) dan verklein ik hem met dvd2one v.123 (plus natuurlijk de subtitle nl. en ac3 6h) Dat gaat allemaal nog goed. Ik wil er nu een Video-DVD van branden met nero 6.0.0.1 met mijn NEC1300 (firmware 1.0.6 de nieuwste van NEC) En nu komt het als ik de NERO knop indruk van brand de Video-DVD dan krijg ik direct de tekst: TEST NORM DVD-VIDEO MISLUKT DE RESTERENDE DVD-VIDEO IS WELLICHT NIET AFSPEELBAAR. WilT U DOORGAAN. Als ik door ga dan is de dvd inderdaad niet afspeelbaar in een dvd speler en is eigenlijk als een data dvd gebakken. Kan hem wel bespelen met Power DVD v.7.0 op de computer maar ook weer zonder ondertiteling die optie kan ik ook niet inschakelen met Power DVD. wie kan hier uitsluitsel geven over dit probleem. Geluid heb ik wel. :cry:
  • Gebruik je de optie Video-DVD in Nero. En sleep je de bestanden die je met DVD2One bewerkt hebt [b:f484669944]in[/b:f484669944] de map VIDEO_TS?
  • Gebruik na het rippen Clone DVD Gaat altijd goed (en snel)
  • Je moet ook de hele dvd rippen en daarna dvd2one gebruiken.
  • Waarom DVD2one. DVDShrink werkt veel beter, sneller, meer opties (ook om het probleem van sammy 100 te verhelpen), en het beeld resultaat is PERFECT!!!!!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.