Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

avi > geen beeld met mediaplayer 9.0(!?)

None
4 antwoorden
  • Ik heb zelf windows xp pro nl + mediaplayer 9.0.
    Avi's speel ik zonder problemen af

    Echter , als ik deze filmpjes bij een vriend af wil spelen, windows 98 + 98 versie van mediaplayer 9.0, krijg ik alleen geluid en de welbekende 'vlammen'als beeld.

    ik heb codecs 1 en 2 gedownload en geinstalleerd van:

    http://www.microsoft.com/downloads
    esults.aspx?productID=&freetext;=codec&DisplayLang;=en

    geeft na reboot geen resultaat.
    ?
  • probeer eens de 'gewone' codex van divx.com

    en dan die voor divx 5.x en die van xvid
  • ehh…
    waar vin ik zoiets? :roll:
  • [quote:bc89736ae5="Henk."]ehh…
    waar vin ik zoiets?[/quote:bc89736ae5]
    Misschien op www.divx.com.
    Zoek anders ff op google met 'divx codec download' of 'xvid codec download'.
    Je kunt ook met Gspot kijken met welke codec je videobestand is gecodeerd, en dan met google die codec opzoeken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.