Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

mp3 dowloaden kazaa, gesuis en gepiep

Anoniem
pascalheister
7 antwoorden
 • Dag mensen,

  Als ik op Kazaa bepaalde mp3's binnenhaal, en dan afspeel dan hoor ik gesuis en en gepiep. Het is niet bij elke mp3 die ik binnenhaal, alleen bij bepaalde nr's. En als ik dan een andere van hetzelfde nr binnenhaal dan heb ik vaak precies hetzelfde. Wat is dat toch? En hoe kan het toch dat ik bepaalde nr's niet in onbeschadigde vorm kan downloaden?
  Het is o.a. bij de volgende nr's:
  Shania Twain - Ka-ching!
  U2 - Sunday Bloody Sunday
  Brain Adams - Summer of 69

  mvg,
  Roy
 • Dat is toch het nieuwe "wapen" van de muziekindustrie. Ze zetten op de servers van P2P programma's zoals Kazaa heel veel nummers die alleen gepiep en gekraak opleveren. Daardoos is het moeilijker om een goede versie te vinden waardoor ze hopen dat mensen het origineel gewoon gaan kopen.
 • i.d.d. vooral met populaire muziek op het moment.
  Metal e.d. heeft er nog weinig last van maar dat zal wel niet lang meer duren.
 • Okee dan weet ik dat ook weer. Metal download ik niet, maar het valt me wel op dat het bij trance/dance niet voorkomt. Het eigenlijk vooral popmuziek. Maarja dan gebruik ik voor zulke muziek wel Imesh.

  mvg,
  Roy
 • Imesh heeft hetzelfde probleem kwam ik toenlaatst achter, op zich niet vreemd want volgens mij gaat het om hetzelfde netwerk als kazaa maar dan met een andere client (imesh).

  Het is niet voor niks dat het edonkey-netwerk momenteel zo aan populariteit wint. Er zijn diverse sites die de hash-codes (links) naar de populaire bestanden publiceren. Aangezien dit unieke codes zijn, kunnen de platenmaatschappijen de boel niet verzieken met fake-bestanden. :)
 • winMX, direct connect …allemaal geen probleem
 • Ja ben er nu, sinds vandaag ook opeens achter dat Imesh hetzelfde probleem vertoont. Alleen bij dit programma is het nog niet zo erg als bij Kazaa. Ik ga maar eens op www.afternapster.com kijken wat ik nu eens ga uitproberen :lol:

  Wat betreft E-donkey. Ik had onderlaatst Emule uitgeprobeerd. Maar die was echt heel traag. Vandaar dat ik maar geen ander E-donkey prog heb uitgeprobeerd. En wat betreft Win MX. Heb dat vroeger ook gehad. Is een prog dat verbinding maakt met particuliere napster-servers gemaakt met opennap. Maar op die servers zitten strenge limieten op. De laatste keer dat ik het uitprobeerde was het me niet gelukt om te connecten met een server! Ben toen de hele middag bezig geweest. Is dat nu weer veranderd dan?

  mvg,
  Roy

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.