Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Ondertitels in mediaplayer?

Anoniem
leader1000
6 antwoorden
 • Hoi allemaal,

  Laatst heb ik een programmatje/ filetje gehad dat ervoor zorgde dat srt ondertitels ook in windows media player weergegeven werden.
  Heeft iemand enig idee watvoor programma hiervoor nodig is, ik ben hem nl kwijt? En als je een ondertiteling hebt die niet helemaal gelijk loopt met de film dan kun je dat in mediaplayer niet corrigeren, toch?
  Is hier een andere manier voor?
  Ik heb de BSPlayer ook, maar hiermee heb ik geen beeld op mijn tv scherm. Het is heel raar, als ik eerst BSPLayer open en dan mediaplayer dan heb ik beeld op de tv van de mediaplayer, maar dan dus zonder ondertiteling. Als ik alleen in bsplayer afspeel dan heb ik geen beeld op de tv. Weten jullie hoe dit zit? En als ik eerst mediaplayer open, en daarna bsplayer, dan loopt de bsplayer vast.

  Alvast bedankt!
  Groetjes
 • Hier moet je zijn, hier zijn ook de onertitels, en er staat ook ergens een stukje over welke player je moet gebruiken:

  http://www.ondertitels.nl
 • Voor ondertitels in mediaplayer: VobSub

  Om ondertitels te kunnen bewerken: (onder andere)
  SubSync
  Subtitle Workshop
 • Vobsub was degene die ik zocht.
  Nu werkt het prima in mediaplayer.
  Soms heb je alleen wel eens een film waarbij de ondertitels net een paar zinnen voor of achter liggen. Bij BSPlayer kan je hem dan met shift + –> iets vooruit zetten. Kan dit in Vobsub ook? Ik kan het namelijk niet vinden.
 • Met subsync (zie link eerdere post) kan je tijdscorrecties maken (dan zijn ze gelijk permanent, hoef je het niet elke keer te doen… :wink: )
 • Kijk bij de helpfiles op www.ondertitels.nl . Daar staat hoe je je ondertitels kan aanpassen aan je film zodat ze voortaan altijd gelijk lopen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.