Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

DIGITENNE op PC

Anoniem
rwilligen
5 antwoorden
 • Ik heb DIGITENNE op mijn PC met de DEC2450. Dit werkt prima. Ik heb nu ook een proefabonnement op canal+, maar kan canal+ niet op mijn PC zien. Als ik de DEC2450 aansluit op mijn TV kan ik canal+ wel zien.
  Dit schijnt zo te horen om te voorkomen dat je canal+ opneemt op je harde schijf. Maar ik wil helemaal niet opnemen alleen maar kijken op mijn PC. Weet iemand hoe je toch op je PC naar canal+ kunt kijken.
  8)
 • ik heb op een site iets gelezen over een of ander programmatje om canal+ mee te kraken maar ik weet niet of ik dit zo hier mag zeggen (de site is dit en dan moet je even zoeken op die site waar het staat)
 • Een aardige site, maar in mijn geval werkt dit niet omdat de meegeleverde dec software de frequenties blokkeert.
  Het kan ook niet illegaal zijn om naar canal+ te kijken op je PC ipv van op je TV. Als ze niet willen dat je de programma's opneemt moeten ze dat blokkeren, maar natuurlijk niet het kijken zelf.
  :evil:
 • Ik denk dat je je vraag beter hier kunt posten: http://www.hauppauge.tv/hcwforum/index.php?s=7782eda6fbc6aaeb502fce0aea58af6b&showforum=10
 • Hallo, ik heb het volgende probleem waar ik op de site van KPN geen antwoord op vind: ik wil digitenne aanschaffen voor beneden en voor boven. Heb echter geen zin in het trekken van bekabeling van beneden naar boven, m.a.w. ik wil boven wel digitenne maar geen extra bekabeling. Kan dat? Voor de duidelijkheid, ik heb nu geen TV boven en ook geen bekabeling daarvoor. Hulp wordt gewaardeerd, b.v.d.

  SORRY dit bericht staat in een draad van iemand anders, kan een moderator 'm verplaatsen? Dank u.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.