Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

opslag capaciteit mp3 op een cd rom

Anoniem
kid jansen
3 antwoorden
 • Ik heb een aantal audioboeken die ik graag op een cd rom wil zetten. Het zijn mp3 files. Nu heb ik voor bijna 600 mb's aan "boeken" op een cd rom geplaatst. Is dit te veel? Mijn "Bose" (321 systeem) kan mp3 files lezen, maar met deze hoeveelheid blijft hij zoeken. Ook mijn pc (512 mb intern geheugen) blijft zoeken indien ik met "computer" de inhoud wil opvragen.
  Een audioboek van 25 mb werd direkt herkent.
  Kan het zijn dat er gewoon te veel aan mb's opgeslagen zijn (we praten gauw over 40 uur luisterplezier). Wie weet het antwoord voor deze :oops: "beginnende audioboekbrander" :oops:
 • Lijkt me erg onwaarschijnlijk. Hoeveel bestanden (heoveel boeken) zijn het?
  Zeker de verkenner kan gewoon elke grootte aan, als ik een film heb gebrand van 800 MB zie je het ook meteen.
  Ook heb ik wel eens een mp3 file van 150 MB op cd gezet van anderhalf uur; geen problemen.

  Het enige wat misschien moeite oplevert is [u:bc2cecca16]veel[/u:bc2cecca16] bestanden, bijvoorbeeld 2000 foto's. Dan duurt het in de verkenner een paar seconden langer.

  Ik vind het vreemd dat je "Bose" ze niet afspeelt. Misschien zijn de files corrupt of heb je verkeerd gebrand?
 • Kan toch wel in het aantal zitten. Ik heb me wel eens laten vertellen, dat dergelijke spelers maar 200 files aankunnen. Zet je er meer op, dan wordt de rest niet gezien, of hij ziet zelfs helemaal niks. Hetzelfde probleem krijg je als je muziek mp3's op een dvd zet, eveneens door het aantal.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.