Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Systeemeisen DVD brander

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Ik wil op de HCC dagen een DVD brander kopen, maar ik vraag me af of een DVD brander wel werkt in mijn oude PC: PII 400 MHz. met 320 MB. SDRAM en Windows 98. Op de site van Plextor staan aanzienlijk hogere systeemeisen! Geldt dit alleen voor Plextor of voor alle DVD branders ? Wie heeft ervaring met een DVD brander in een PII systeem ?
  • Dat geldt voor alle DVD branders.
  • [quote:7f36b577a9="Marwinius"]ik heb geen ervaring mee met dvd brander in een pII, maar ik vermoed dat dit niet gaat werken. DVD-brander vraagt nogal wat vermogen. Voorheen had ik een amd 1800+ (1,5gig) en die kon alleen dvd-branden (in een stuk door) zonder dat andere applicatie aan stonden.[/quote:7f36b577a9]
  • Ik heb een DVD brander in mijn oude PIII op 550 mhz met 384MB gehad. Deed het hartstikke goed op 4 speed. Moet inderdaad niet zoveel ernaast doen maar dat doe ik meestal niet als ik aan het branden ben. Ik denk dat het wel zal werken maar niet op volle snelheid, mischien op 2.4 speed. Mischien kan je er eentje van iemand lenen om het te proberen voordat je er eentje koopt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.