Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Problemen TV-kaart

Anoniem
Hans.Vosman
3 antwoorden
 • Ik heb sinds kort een tvkaart, de Pinnacle PCTV USB2. Volgens de handleiding moet je "Windows nieuwe hardware" annuleren en de drivers vanaf de CD installeren, dit heb ik dan ook netjes gedaan.

  Vervolgens wordt er gevraagd of ik de PC wil herstarten, nadat ik dit gedaan heb krijg je een testprogramma, dat geeft aan dat alles prima is geinstalleerd tot dat hij bij de laatste stap komt, de hardware test.

  Dan begint het al, de blauwe schermen knallen om m'n oren:

  0x0000008E, 0x000000D1 en D0

  Ik heb mijn geheugen getest met memtest getest omdat het om een geheugenschrijffout zou gaan, prima in orde.

  Ik gebruik de drivers vanaf de CD, ik heb ook nog een nieuwere versie van PC Vision geprobeerd, wat lijdt toch een software installatiefout.
 • Inderdaad een ernstig software probleem. Vermoedelijk gaat dat niet werken. Heb je bij Pinnacle nog gekeken of daar nieuwere software is te vinden, of eventueel een oplossing voor het probleem?
 • Ik had hier al even gekeken, maar nog niet echt een oplossing gevonden, om T.net had ik wel een nieuwere versie van PCVision gevonden, als ik die installeer kom ik niet door de test heen omdat de software fout geinstalleerd zou zijn.

  Oja, het kromme is juist dat het een paar maanden geleden bij mijn vader op zij laptop wel gewoon werkte, met de CD… :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.