Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Intervideo

Anoniem
None
1 antwoord
  • Ik heb geinstalleerd op mijn PC van InterVideo: nieuwste versie Home Theater 2. De TV tuner wordt gescand om de kanalen in te stellen van de kabel. Je ziet de beelden per kanaal ook in een klein venster op het moment dat een gebruikt kanaal wordt aangetroffen. Als de TV tuner volledig gescand is, ontbreekt de stationslijst. Je kan geen TV kijken op de PC. Je krijgt in het mozaik scherm alleen maar lege zenders, met de id van de kabel.

    De TV tuner is van Medion, daarin zit zowel een digitale als een analoge tuner, die beiden gelijktijdig of een willekeurig gekozen kunnen worden.
    Met PowerCinema wat op de Medion meegeleverd wordt, werkt de dubbele TV kaart voortreffelijk. Wat opvalt is dat de schermen van PowerCinema en InterVideo praktisch hetzelfde zijn. De herkomst van de software is dus duidelijk. In de TV kaart zit een Philips tuner, die je ook op andere kaarten aantreft.

    Enig idee waarom InterVideo HT2 niet werkt voor TV weergave en opname. Het weergeven van foto's, dia's, video's enz. is geen enkel probleem. Ook alle andere programma's uit de InterVideo collectie werken zoals het hoort. Het enige verschil is dat de TV kaart 2 tuners bevat 1 voor digitale tv en 1 voor analoog op de kabel.

    Tips welkom.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.