Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

echo in de boxen

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Ik heb boxen van Creative: Inspire P380 (subwoofer met twee losse boxjes erbij). Als ik ze op mijn computer aansluit hoor ik een echo in mijn muziek. Sluit ik ze op een andere computer aan dan hoor ik gewoon normaal geluid. Ik heb al zitten zoeken maar kan er niet achter komen waar het aan licht. Ik heb een onboard geluidskaart. De driver die er achter zit is "SIS 7018 Audio stuurprogramma". Iemand een idee waar het aan kan liggen?

  Alvast bedankt
 • Heb je misschien per ongeluk EAX effecten aan staan?
 • Kun je uitleggen wat dat is? En waar kan je zien of dat aanstaat?
 • Jaaaaaaaaaaaa dat heb ik ook gehad :)

  kijk eens bij een programma zoals " mixer" of iets in die geest, dan bij efects.

  bij mij stond ie op parkeergarage, een echo dat dat was joh! zo kan je ook onder water, concertzaal etc instellen. als je niet zo'n programma kunt vinden, kijk even op de cd met software, er staat meestal wel iets op om dit te verhelpen…

  succes
 • Klik op start >> Muziek >> Multi-Channel Sound Manager, anders in het configuratiescherm bij Multi-Channel Sound Manager(Multikanaals geluidsbeheer), daar is dat ook in te stellen
 • Al die dingen die jullie zeggen kan ik niet vinden op mijn computer. Wat het dichtst in de buurt komt is het knopje: "geluiden en audioapparaten" op het configuratiescherm. Daar staan de instellingen volgens mij goed.

  Ik heb de drivers opnieuw geinstalleerd en nou is de echo grotendeels weg. Maar zo'n programma waar jullie het over hebben is wel handig. Is er ergens een algemeen iets te krijgen wat ik kan gebruiken?

  Alvast bedankt.
 • Download dit programma is, als het goed is, kun je het dan wel wijzigen.
 • Wat voor programma is het dan? Ben een beetje huiverig met zomaar programma's installeren.
 • [quote:93974c331f="Hend"]Download dit programma is, als het goed is, kun je het dan wel wijzigen.[/quote:93974c331f]
  Dat werkt dus alleen voor Realtek kaarten hè. Akkers heeft een SiS geluidskaart.
 • Je moet inderdaad iets hebben wat speciaal voor jouw hardware is. Als ik zo snel even google, is dit de laatste driver. Het is niet ongewoon dat daar wat meer software bij zit. Soms kun je ook gewoon rechtsklikken op het ikoon in de tray, en dan iets openen. Het is een beetje gissen, ik heb hier geen sis. Maar ooit wel zoiets gezien.

  http://driver2.sis.com/audio/7018/7018_119.zip
  http://www.sis.com/download/download_step1.php
 • heb hier hetzelfde probleem gehad en ja bij mij lag het dus aan de drivers.
  dus de volgende keer dat ik windows opnieuw installeerde had ik het weer en wist toen meteen waar ik het moest zoeken drivers dus :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.