Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

geen aansluiting voor headset

Anoniem
bmw
6 antwoorden
 • hallo, heb pas een nieuwe desktop gekocht. zie specs.

  als ik mijn surround 5.1 heb aangesloten op mijn geluidskaart heb ik geen OUT uitgang meer voor mijn headset. en de front aansluiting op de pc is buitenwerking, ik denk vanwege het aanbrengen van een geluidskaart. het kan toch niet zo zijn dat ik nu geen aansluiting meer heb voor mijn headset?

  heeft iemand suggesties?
 • Simpelste is een splittertje op de uitgang te zetten.
 • verlies ik dan niet mijn surround kwaliteit????
 • Headset is normaliter stereo, sluit je dus op de front aan. Met een splitter bedien je dan zowel de front speakers als de headset.
 • vandaag ff om een splitter geweest. deze in de uitgang van soundkaart gestopt en die van 5.1 set en van mijn headset erin. nu paste deze stekkers niet helemaal erin, een stukje metaal was nog zichtbaar. ik had zowel op headset maar aan 1 kant geluid en op de 5,1 front aan 1 kant.

  dit lijkt me niet de bedoeling. heeft iemand een voorbeeld van een goede splitter?
  ik heb nu zo'n ding van 1 euri 8)
 • [quote:5956820912="bmw"]vandaag ff om een splitter geweest. deze in de uitgang van soundkaart gestopt en die van 5.1 set en van mijn headset erin. nu paste deze stekkers niet helemaal erin, een stukje metaal was nog zichtbaar. (..) bedoeling. heeft iemand een voorbeeld van een goede splitter? [/quote:5956820912] Je zou het kunnen proberen met een 3.5mm Jack splitter Fabrikant: HQ Model: CABLE-415.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.