Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Aanschaf DVD brander

Anoniem
NoepZor
5 antwoorden
 • Dag lui,
  zojuist kreeg ik Pro Evo 6 binnen, was alleen vergeten dat nieuwe spellen op DVD worden uitgegeven. En deze jongen heeft nog een ouderwetse cdrom speler in gebruik..

  Mooie gelegenheid vond ik om maar een dvd brander aan te schaffen. Niet te duur, je hebt er al zat vanaf een eurootje of 30. Mijn vraag is dan ook welk merk goed wordt aangeschreven en hoe jullie ervaringen hiermee zijn. Het moet een zwarte uitvoering worden, aangezien mijn hele kast zwart is..

  http://tweakers.net/pricewatch/cat/350/?keyword=&catID=350&scoreMin=&scoreMax=5&priceMin=0&priceMax=&land=&orderField=prijs&orderSort=asc

  Groeten
  Kaya
 • De Samsung Samsung SH-S182D is een prima apparaat voor weinig geld.
 • Met zo'n 18x NEC dan?
  19 NEC AD-5170 18x (Dual-layer, Zwart) € 28,59

  Is even duur als die Samsung en NEC maakt over het algemeen goede branders. ik heb een 3520 (is opgevolgd door de 3550 en 3570 in die lijst) van NEC en ik heb niets geen problemen.
 • Kan ook. Zelf vind ik de compatibiliteit van NEC minder dan van branders als BenQ en LiteOn. Maar zoveel verschillen in branders zijn er ook weer niet. Reviews zijn o.a. te vinden op:
  http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Home.aspx?CategoryId=1

  Enne, wie brandt er in hemelsnaam op 18x? Ik heb zelf ook een 16x brander, maar ik fik m'n DVD's toch max. op 4x om foutjes zoveel mogelijk te voorkomen.
 • [quote:c5b79f63a2="Obi-wan-kenobi"]Kan ook. Zelf vind ik de compatibiliteit van NEC minder dan van branders als BenQ en LiteOn. Maar zoveel verschillen in branders zijn er ook weer niet. Reviews zijn o.a. te vinden op:
  http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Home.aspx?CategoryId=1

  Enne, wie brandt er in hemelsnaam op 18x? Ik heb zelf ook een 16x brander, maar ik fik m'n DVD's toch max. op 4x om foutjes zoveel mogelijk te voorkomen.[/quote:c5b79f63a2]

  Ik heb pas (2 weken) een BENQ externe brander gekocht. Ik heb verschillende movies op 16x gebrand + verify. Van de movied heb ik er 3 helemaal uitgekeken op mijn home cinema set en geen gekke dingen gezien of gehoord. (Schijfjes Verbatim en Philips 16x)
  Firmware update doen to match moer media wil wel eens helpen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.