Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Aanschaf zuinige LCD tv

Anoniem
Jaap H
2 antwoorden
  • Ik zoek een zuinige LCD tv van 26-inch. Ik had zelf de KLV-S26A10E in gedachte. Deze verbruikt volgens de specificaties 89,0 Watt. Ook het verbruik in Standby is laag. Is dit een goede keus? Op de Kieskeurig site staat deze ook, maar dan zonder E. Zo te zien kost deze nu bij Neckermann 799,00 EUR. Is dit een goede keus? Of kan ik beter gaan voor een ander merk/type? Uiteraard met vergelijkbare specificaties.

    Mijn huidige tv een hele oude 55cm Tandy CTV 2100 FST stereo verbruikt slechts 65 Watt. Zo zuinig ben ik die nog niet tegen gekomen bij de 26-inch LCD tv's. Echter 89 Watt vind ik ook goed.
  • Inmidddels heb ik nog een LCD tv van 26-inch gevonden, die in aanmerking kan komen. Namelijk de Samsung LE27S71. Weliswaar gebruikt deze iets meer:120 W. Maar daar staat tegenover dat deze goedkoper is. Bij Alternate 599 euro. (Bij Azerty 569,12 euro. Alleen dan wel met een lever termijn van 14 dagen.) Dus ondanks het iets hogere stroom verbruik, zou die Samsung LE27S71 een betere keus kunnen zijn. Of heb ik hier iets belangrijks over het hoofd gezien?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.