Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Stream probleem

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Ik kan niet anders dan heel concreet zijn:

  Op m'n vriendin d'r pc blijft het beeld van de video-stream van RTL4/nieuws erg hangen. Audio gaat door. Maar het beeld wordt om de 5 tot 10 seconden ververst.

  Erg vreemd want de stream van bijv. Talpa (Robinson Eiland) doet het goed en ook Realstreams werken prima.


  Geprobeerd: Ingestelde bandbreedte omlaag en zelf laten regelen, alle codecs eraf, de standaard Windwos-codecs weer geladen, Windows Media Player eraf en later er weer op..

  Iemand enig idee waar het aan kan liggen? bvd
 • Ze zal waarschijnlijk niet de enige zijn die RTL4 Nieuws kijkt online, als dat zeer druk wordt bezocht kan de verbinding wat traag zijn, daar kun je nou eenmaal niets aan doen. Het ligt niet aan de codecs of mediaplayer. Ik heb dat ook wel eens als ik de verlenging van Kassa bekijk op zaterdag, dan wordt er juist massaal ingelogd, gewoon het programma in een venster bekijken (niet fullscreen) dan is het redelijk goed te volgen.
 • We hebben hier 2 pc's.

  Jammergenoeg werkt het juist niét goed op de pc die we ervoor willen gebruiken. (Net zo goed bedankt voor de tip natuurlijk!)


  Aanvulling:
  Aan de firewall ligt het ook niet en ik durf met grote zekerheid te zeggen dat er geen spyware, adware of virus aanwezig is.
 • Niemand verder een idee? :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.