Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Kabels te vinden?

Anoniem
pcguy
7 antwoorden
 • Ik ben opzoek naar een kabeliets, situatie 2 losse speakers die ik wil aan sluiten aan mijn pc, ik dacht aan een mini-jack die opgesplitst word naar vier uiteinden. Dus voor elke speaker twee snoeren, maar kan niets vinden.

  Wellicht is het een idee een versterker aan te sluiten en dan daar de speakers aan pluggen, maar dan moet ik weer een versterker hebben..

  Hoe los ik dit op?
 • Je hebt sowieso een versterker nodig, je pc is geen versterker, de uitgang is gewoon een signaal uitgang, je praat over millivolts, het vermogen wat die uitgang kan geven is in de orde van milliwatts.

  Als het PC speakers zijn, zullen ze waarschijnlijk actief zijn, ze hebben dan een eigen versterker aan boord, ze hebben dan gewoon een stekker.
 • Informeer eens bij Feedbakc.
 • feedback is voor de proffesionele buisness;) je zal daar niet zomaar een versterker kopen voor normale speakertjes


  kan je een beetje aangeven wat voor speakertjes je hebt die je wilt aansluiten op de computer? hoeveel watt en ohm bijvoorbeeld (staat misschien achter op de speaker kasten)
 • Ik heb 2 stuks Sony elcheapo ss-100LV waar geen tulpen in gaan, maar gestripte snoertjes. De bedoeling is om ze middels een minijack aan te sluiten. Maar de vraag nu, bestaat er een kabel waarvan een minijack opgesplitst word naar 4 snoeren..

  Ik ben het niet tegen gekomen…
 • [quote:ac060c9592="Peiky"]Ik heb 2 stuks Sony elcheapo ss-100LV waar geen tulpen in gaan, maar gestripte snoertjes. De bedoeling is om ze middels een minijack aan te sluiten. Maar de vraag nu, bestaat er een kabel waarvan een minijack opgesplitst word naar 4 snoeren..[/quote:ac060c9592]Nee, volgens mij niet. Je kan deze natuurlijk wel zelf maken. Alleen is dat niet zo zinvol zoals al eerder was gezegd. Jouw luidspreker heeft een echte versterker nodig. Dus van PC naar een echte versterker, daarna met luidsprekersnoer oid van versterker naar je luidsprekers.
  Alleen oudere geluidskaarten hebben vaak nog wel een eindversterkertje (er zit dan meestal ook een jumper op met de tekst line-in/amp oid).
 • ik heb wat gezocht op internet maar niks kunnen vinden over deze speakers, staat er nergens op de speakers hoeveel watt en hoeveel ohm ze zijn? dan kan je er een versterkertje bij zoeken

  misschien kan je wat foto's van de speakers maken zodat we een beetje een idee krijgen wat voor speakers het zijn

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.