Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

koptelefoon

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Ik heb een poosje onboard geluid gehad met een realtek chip.Ik wou toch graag wat beter geluid hebben dus toen heb ik de xfi extreme music gekocht.Het geluid is veel beter maar ik heb geen connectie meer voor de koptelefoon.Ik heb toen een plug gekocht waarmee ik een speaker en de koptelefoon kon aansluiten maar welke uitgang ik ook probeer ik krijg geen geluid uit de koptelefoon,ik heb ook elke variatie in het mengpaneel van windows en creative geprobeerd maar geen geluid.Ik vraag mij nu af kan ik ook de onboard chip samen met de creative gebruiken zodat ik weer gewoon mijn koptelefoon aansluiting van realtek kan gebruiken?
  Groetjes Marco
 • Je moet de koptelefoon op de front speaker uitgang aansluiten. Zit er geen koptelefoonaansluiting op je speakerset? Als je speakers digitaal zijn aangesloten, kan het zijn dat analoog op je geluidskaart uit staat. Dan even aanzetten in de creative mixer.
 • Gerben bedankt voor je antwoord ,ik heb alleen de creative audioconsole en daar kan ik nergens ontdekken hoe de speakers zijn aangesloten(dig/ana) maar is het mogelijk de realtek chip te gebruiken in samenwerking met de creative?
  Groet Marco
 • Je zou de mixer even kunnen installeren vanaf de meegeleverde cd.

  De realtek chip kun je (zeer waarschijnlijk wel) aanzetten en naast je kaart gebruiken. Kwestie van uitproberen, uitzetten is ook zo gebeurd. Download wel even de nieuwste drivers bij realtek.
 • Gerben het werkt perfect,als ik via de hoofdtelefoon wil luisterne zet ik de realtekchip aan in het configuratiescherm en als ik klaar ben zet de creative weer aan .The best of both worlds
  Bedankt
  Groet Marco

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.