Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

ISO bestanden

Anoniem
sound
4 antwoorden
 • Hallo,
  met dvd shrink wilde ik een "brandbaar" iso-bestand maken. Het probleem is echter dat het geen één isobestand is, maar een aantal losse bestanden met de extensies I00, I01, I02, I03 en I04, en daarnaast nog een bestand met de naam MDS. Na wat googlen bleek dat dvd shrink dit doet omdat ik een FAT32 harde schijf heb die geen (ISO)bestanden groter dan 4GB kan schrijven. Ik wil nu toch graag het geheel op een dvd branden, zodat mijn (video)dvdspeler die kan lezen. Is het mogelijk dat ik deze aparte bestanden gewoon met een speciale optie in mijn brandprogramma (Nero, dvd decrypter heb ik ook) toch gewoon kan branden net als bij eén isobestand, zodat mijn dvdspeler die kan lezen?
  Gr Steven
 • Na nog wat googlen heb ik gevonden dat je gewoon met een speciale functie in dvd decrypter het bestand mds moet branden, en dan wordt er gewoon weer een normaal brandbestand van gemaakt. Volgens mij is het probleem nu opgelost. Er kan denk ik een slotje op als ik morgen nog geen post heb gedaan in dit topic.
 • Van welke bestanden heb je dan precies die Iso gemaakt?

  als het een dvd film is kan je het ook gelijk op een dvdtje branden door gewoon de map VIDEO_TS te branden
 • [quote:7d8b52c17e="sound"]Van welke bestanden heb je dan precies die Iso gemaakt?

  als het een dvd film is kan je het ook gelijk op een dvdtje branden door gewoon de map VIDEO_TS te branden[/quote:7d8b52c17e]

  Ik heb die bestanden van een VIDEO_TS map van een dvd gemaakt. Maar ik heb geen beschikking meer over die dvd. Ik heb alleen deze iso-bestanden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.