Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Wie kan live video stream op de computer opnemen?

Anoniem
scar-
4 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Op www.sterren.nl heb je een 24 uur per dag Videostream waar de TROS dan dingen van NL sterren uitzendt.

  Vandaag (vrijdag 9 maart) om 18:00 zenden ze 'Voor alle fans: Margriet Eshuijs' uit met een klein half uurtje allemaal optredens van Margriet.

  Daar zou ik een MOORD voor doen. Mijn vraag; is er hier iemand die live videostream rechtstreeks met een programma over kan nemen en dat voor mij wil doen? Ik ben er zelf niet vanavond en ook niet morgen op het moment van de herhaling (zie hieronder), anders had ik zelf wel geprobeerd wat te downloaden.

  Er is ook een herhaling, en die is morgen (zaterdag 10 maart) om 13:02.

  Ik hoop dat er iemand is die dit voor me wilt doen. Je gaat dus gewoon naar www.sterren.nl en ziet dan rechts 'Bekijk Sterren.nl tv'.

  Ik hoop op reacties!

  tim_treffersathotmailpuntcom
 • 1. Haal je Emailadres hier weg. Je stelt je bloot aan een forse hoeveelheid spam. Je adres wordt opgepikt door zoekmachines.

  2. Voor het opnemen van streams is aparte software nodig. Behalve de .flv filmpjes van Youtube etc. die makkelijk kunnen worden gedownload, is dit soort streaming video niet zo gemakkelijk op te nemen. Stel je hoop niet te hoog.
 • Yip het probleem is dat voor veel live-streaming video's auteursrechten bestaan. De destreffende aanbieder (TV en of Radiostation) wil daar natuurlijk voor betaald krijgen en daarom is het vaak niet mogelijk om dit op te nemen.
 • Vaak is het dat als een programma op de publieke omroep wordt uitgezonden, dit vaak op internet komt te staan.
  Ik zal gewoon is kijken bij uitzendinggemist. Je weet maar nooit.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.