Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Geluid zonder reden verdwenen??

Anoniem
kevinouwerkerk
5 antwoorden
 • Goede avond.

  Toen ik gister een liedje wou afspelen met windows media player kreeg ik de volgende foutmelding:Kan het bestand niet afspelen omdat er een probleem met het geluidsapparaat is opgetreden. Misschien is er geen geluidsapparaat op de computer geïnstalleerd, wordt het geluidsapparaat gebruikt door een ander programma of functioneert het niet naar behoren. Het kwam er dus opneer dan ik geen enkel geluid kon horen. Ik heb voor de zekerheid toen nog even mijn downloadprogramma geopend en gekeken of het wellicht aan wmp zelf lach maar ook daar werd geen enkel bestand afgespeeld. Ik heb gister hoogstens een half uur op mijn pc gezeten en daarna heb ik dit gemerkt. Ik heb niks geks gedaan op de computer en heb voor de rest ook niks gedownload, alleen op MSN gezeten, dus ik kan mij geen enkele zinnige reden voor dit verschijnsel bedenken. Ik heb ook gechecked of het misschien aan mijn geluidskaart of andere drivers lag maar ook daar is alles onveranderd. Ik hoop dat iemand mij kan helpen want zonder geluid weet ik mij geen raad.

  Alvast bedankt,


  Kevin Ouwerkerk
 • Ik heb nog even alles gechecked en opnieuw opgestart en nu geeft hij bij apparaatbeheer aan dat mijn multimedia-audiocontroller niet aanwezig is en die zal ik dan wel opnieuw moeten instaleren maar mijn vraag was hoe ik te weten kom welke ik nodig heb voor mijn windows xp home edition Dell optiplex
 • Als je er zelf geen andere geluidskaart in hebt gezet, zou je die driver bij dell moeten kunnen vinden.
 • het klopt inderdaad, ik heb me driver opnieuw geinstalleerd en weer volop geluid haha super bedankt voor de tip en is er een mogelijkheid dat deze vraag weer kan worden verwijderd of de topic word weg gehaald?

  Alsvast bedankt
 • denk het niet, stel je voor iemand heeft hetzelfde probleem(en gebruikt een x de zoekmachine) ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.