Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Geluid weg na rommelen met instellingen Sony Vaio

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Ik heb zojuist twee kleine speakertjes gekocht voor bij mijn Sony Vaio. Nu wilde ik deze installeren maar heb ik per ongeluk iets weggehaald waardoor ik nu helemaal geen geluid meer heb zonder die boxjes. Ik heb dit gedaan bij configuratiescherm (klassieke weergave), en dan bij geluid. Hier staat een lijst waar bij mij twee dingen in stonden. Een van die twee waren mijn boxjes van mijn laptop, maar ik heb die aangeklikt en ben daarna naar eigenschappen gegaan en heb ik hem op niet gebruiken gezet. Toen de boxjes het niet deden wilde ik dit weer aanzetten, maar nu staat het niet meer in de lijst. Wat kan ik doen om te zorgen dat ik weer geluid krijg op mijn laptop, en dan bedoel ik via de standaard boxjes die in de laptop zitten.
 • wat voor een soort boxjes heb je gekocht?

  ik denk dat je bij apparaat beheer zal zien dat er iets uitgeschakelt staat, schakel dat weer in en volgensmij doen je boxjes van je laptop het al weer
 • het gaat niet om de boxjes die ik heb gekocht, maar het gaat erom dat ik de standaard boxjes die in m'n laptop zitten gebouwd weer werkend krijg.
 • het wordt voor ons een stuk makkelijker als je verteld wat voor boxjes je hebt
  want als je normale hebt zouden die het nu ook niet moeten doen en als je usb boxjes hebt is het een heel ander verhaal

  dus wat voor boxjes heb je? en wat is je besturings systeem?
 • Mijn besturingssysteem is windows vista. En ik heb van die merkloze usb boxjes, maar het probleem ligt nogal vaag. Bij apparaatbeheer staan mijn standaard laptop boxjes niet meer in de lijst, daarom kan ik ze niet aanzetten.
 • probeer op de site van sony bijvoorbeeld de drivers te vinden van je geluidskaart
 • het is gelukt! drivers van de vaio hulpsite gehaald. Dank je

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.