Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

TV-out forceren?

Anoniem
juul
2 antwoorden
 • In mijn laptop zit een geforce go 7600 met laatste officiele vista forceware drivers. De tv-out heeft hier altijd goed van gewerkt, maar nu heb ik een nieuwe tv (een oudere eigenlijk, maar groter beeld 8)), en problemen…

  Als ik met een s-video kabel de tv aansluit, dan "ziet" de kaart de tv wanneer die UIT staat. Maar van het moment dat ik de tv aansteek, ziet mijn computer hem niet meer :o. Het beeld komt wel op de tv, maar van het moment dat ik het NVIDIA Control Panel of de Display Settings in vista open, valt het beeld weg… :?

  Op zich was dat nu geen ramp, maar nu heb ik in de plaats van die s-video kabel een draadloze videoverbinding gekocht (op aanraden van forumgebruiker hier :wink:, en behoorlijk tevreden over de werking, getest met andere computer). Het probleem hier is dat mijn computer nu NOOIT de tv vindt, of die nu aan of uit staat.

  Is er een mogelijkheid om de tv-out te forceren dat ie altijd aan staat (<- dat vooral!), en indien mogelijk dat ik zelf de instellingen van het signaal kan bepalen (PAL, resolutie, refresh rate). Die forceware drivers laten zelfs met die s-video kabel amper 30hz toe, met dus enorm schokkend beeld… :evil:

  Alvast bedankt!
 • alle aansluitingen controleren, en op PAL-B zetten.
  eigenschappen van bureaublad aanpassen dat je beeld gestretched word en pc rebooten en dan doet ie et wel ( bij mij :P )

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.