Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Tv op Windows XP Media Center 2005

Anoniem
marotick
5 antwoorden
 • Hallo iedereen,

  Omdat ik zelf heel weinig van computers afweet heb ik besloten op zoek te gaan naar een forum waar ze WEL wat van computers afweten. Mijn probleem is dat ik niet weet wat ik verder moet doen. Ik heb kabels aangesloten van het TV stopcontact(die in verbinding staat met schotel) of hoe dat ook heet en de computer(Zie Foto's)

  Van Stopcontact:

  Naar Computer:


  Er is dus verbinding tussen de computer en het TV-Stopcontact. Als ik Windows Media Center opstart en ik kies TV krijg ik de foutmelding:

  DE TUNER IS NIET GEVONDEN
  De tunerhardware werkt niet juist of is niet geënstallerd. Zorg dat de tunerhardware en een geldig stuurprogramma voor de tunerhardware zijn geïnstalleerd.

  Kan iemand mij verder helpen?

  alvast bedankt :D
 • Van Stopcontact:
  http://img87.imageshack.us/my.php?image=p5030518km2.jpg
  http://img379.imageshack.us/my.php?image=p5030519mk5.jpg


  Je BB-codes waren een beetje verkeerd;)

  Torrentus
 • Kun je een beetje veel meer informatie geven over je computer. De foutmelding wijst erop dat de er TV tuner kaart aanwezig is dan wel de Tuner drivers niet correct geinstalleerd zijn. Geef dus merk/type computer en informatie over je TV kaart.
 • Windows XP media center

  Nvidia GT 6200
  1GB Ram
  3,2 ghz pentium 4 processor

  Of er een tv kaart bijzit weet ik niet, is dit standaard bij computers of moet je zo'n ding aanschaffen?
 • Een van je foto's laat een coax ingang zien, ik zou daar zelf uit concluderen dat je computer een TV kaart bevat. Kennelijk zit er op het slot met de TV/FM coax ingang ook een dubbele video ingang en audio ingang op. Op het slot erboven staat nog wat speciaals op, teksten ANT, LNK/A en PVR.
  Ik vermoed dat je een A merk systeem hebt, het is handiger wanneer je merk/type even meldt. Dan zou ik (en anderen) de specs van het systeem via internet kunnen achterhalen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.