Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

AVI2DVD

Anoniem
gerardb
5 antwoorden
  • Ik heb al enige tijd een .avi film op mijn pc staan die ik graag wil branden zodat ik de film op mijn gewone dvd speler kan afspelen. Ik heb er de Ned. ondertiteling bij gezocht en toevalligerwijs staat er in het laatste nummer van Tips en Trucs het programma AVI2DVD beschreven. Alle handelingen uitgevoerd zoals beschreven maar helaas geen ondertiteling. het programma voert alle handelingen foutloos uit, de film kwaliteit is uitstekend maar zoals gezegd: geen ondertiteling. Als ik de film als AVI bestand op de pc afspeel werkt de ondertiteling overigens wel. Heeft iemand een idee waarom het fout gaat?
  • Vaak is het lastig als een programma iets niet goed doet uit te vinden waar het in zit (als je de zaak niet zelf geprogrammeerd hebt), ik grijp gelet op de veelheid aan alternatieven dan al snel naar een ander. Probeer TMPGEnc DVD Author eens. CovertXtoDVD is een andere heel bekende (maar ondanks de vele updates uit het verleden toch wel eens een audio sync probleem mee gehad).
  • Bedankt voor je reactie, maar het punt is juist dat ik blij was met de summiere uitleg van het programma in Tips en Trucs. Ik begrijp nl. weinig van dit soort programma's omdat ik er nooit mee bezig ben. Ik had gehoopt dat iemand de gouden tip had wat ik wellicht fout zou kunnen doen.
  • Mischien dat je hier iets aan hebt. Is overigens een goede site vol met nuttige info.
    AVI to DVD with soft subtitle and menu with AVI2DVD
  • Ook bedankt, inderdaad veel informatie. Ik denk echter dat er iets vreemds aan de hand is. Ik heb het programma ConvertXtoDVD gedownload, maar ook hiermee geen ondertiteling. Overigens een super programma! Je sleept het Avi bestand naar de betreffende plek en het .srt bestand wordt automatisch meegenomen! Je kunt dus eigenlijk niets fout doen. Bovendien wordt de klus geklaard in amoper 30 minuten waar AVItoDVD er 4 uur voor nodig heeft. Maar zoals gezegd geen ondertiteling te bekennen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.