Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Windows Media Player en Tversity op Philips TV

Anoniem
arjant2
3 antwoorden
 • Hallo,

  Ik ben sinds een paar weken in het bezit van een Philips TV met netwerk aansluiting.
  Volgens de handleiding zou er een verbinding met de PC die als mediaserver is ingericht kunnen worden gemaakt met Windows Media Player, of met Tversity. Het is mij niet gelukt dit met WMP een verbinding te maken, ze zien elkaar niet, zelfs niet na het uitschakelen van de fire wall. Er zijn ook nauwlijks instel mogelijk heden.

  Met Tversity werkt video en muziek uitstekend, echter de foto's die op de Full HD tv worden geprojecteerd zijn ongeveer 1/8 van het scherm.
  Het heeft geen invloed de beeld grote van de TV te wijzigen, of in Tversity de pixel ratio in te stellen, heb geprobeerd 1920x 1080 of 2x de foto resolutie 1440x960, en ook nog de standaard resolutie van de meeste foto's 640x480 in te stellen, maar met weinig effect.
  Alvast bedankt voor Uw hulp
  Groeten Willem
 • Waarschijnlijk zit er een instelling fout in je router.
  Welke TV heb je en welke versie van WMP gebruik je?

  Eerst even ter controle, als je in WMP zit zie je dan de tv niet in de lijst met apparaten waarmee je kan delen?
 • In de te delen apparaten staat niet de TV vermeld in WMP.
  De TV is een Philips 32PFL 8404, het netwerk is ok, daar de andere functies over het netwerk wel werken, in Tversity is de TV te zien als controller Vaio MR100U.
  Als firewall gebruik ik normaal Mc Afee, uitschakelen heeft ook geen zin. In netwerk beheer van McAfee is ook de TV te zien als IP nr te zien , alvele instellingen geprobeerd op de gebruikte router fritzbox.
  DHCP en een fixed IP nummer, met alle privileges, maar onder Tversity is er een verbinding, echter bij WMP11 wordt de TV niet ontdekt.

  Groeten Willem

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.