Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

DVD bestanden onzichtbaar

Anoniem
boshond
5 antwoorden
 • Ik heb een ISO file met daarop een film neergeladen (DVD-9). Deze kon ik niet afspelen op mijn popcorn hour. Ik heb vervolgens de DVD met Daemon gemount en kon hem afspelen op de computer. Daarna de bestanden van de virtuele drive op m'n harde schijf gekopieerd en op m'n popcorn gezet maar kon hem nog steeds niet afspelen. Daarna heb ik de DVD maar eens gebrand naar een DVD-9 schijfje en deze kan ik nu afspelen op m'n DVD speler maar niet op m'n computer! Dit omdat er op de DVD schijf geen bestanden gelezen kunnen worden. Ik vermoed dat het een met het ander te maken heeft. Mijn vraag is dus: hoe kan ik de bestanden op de DVD schijf zichtbaar maken zodat ik hem waarschijnlijk, door hem te rippen, op m'n popcorn hour kan afspelen?
 • Ik zou Nero Recode proberen.Baat het niet dan schaadt het niet.
 • Ik zou de Vob bestanden opnieuw uitpakken en met nero of een ander progamma branden.

  Gr,

  Maik.

  http://www.stuc-gigant.nl
 • [quote:a7c8a9b03e="HenkAjax"]Ik zou Nero Recode proberen.Baat het niet dan schaadt het niet.[/quote:a7c8a9b03e]
  Kan, maar is niet echt een oplossing voor het zichtbaar maken van de bestanden. En daar gaat de vraag eigenlijk over.
 • [quote:257e0ad8e2="Stuc Gigant"]Ik zou de Vob bestanden opnieuw uitpakken en met nero of een ander progamma branden.[/quote:257e0ad8e2]
  Dat heb ik dus gedaan en dat resulteert in een DVD die weliswaar afspeelbaar is maar waarop de bestandsnamen onzichtbaar zijn en om die reden kennelijk niet op de popcorn zijn af te spelen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.