Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Home Cinema systeem

Anoniem
tomvdlee
4 antwoorden
 • Ik ben op zoek naar een home Cinema setjje, maar ik zoek me helemaal wezenloos. Ik ben ook niet echt thuis in de speakersetjes. Wat ik heb is een xbox360 en een sony full hd 52" tv en later neem ik waarschijnlijk wel een HD decoder. Het mooiste lijkt me dus wel een sony setje (ander merk geen proleem op zich). Ik heb wel gezien dat ze verkrijgbaar zijn met draadloze achter boxen. Dat is wel gewenst. Verder is een blue-ry speler ook gewenst. Mijn oog was gevallen op de BDV-E800W van sony. Echter, deze heeft geen HDMI ingangen (slechts 1 hdmi uitgang). Ik weet dan niet hoe ik mijn xbox moet aansluiten. Hiernaast heb je ook de BDV-IT1000, deze heeft wel HDMI. Deze is alleen wel erg duur (bijna net zo duur als tv). Mijn budget is tot ongeveer 1000 euro. Heeft er iemand advies?
 • Deze Pioneer VSX-519V heeft o.a. 2x HDMI in / 1x HDMI uit. Een review vindt je hier.

  De ideaalste situatie van aansluiten is volgens mij blu-rayspeler en xbox op de receiver aansluiten en vervolgens de receiver via hdmi op de tv aansluiten.

  Sony ben ik niet zo'n fan van aangezien ik slechte ervaringen heb met hun caraudio. Persoonlijk zou ik eerder kiezen voor Pioneer of Denon en dan losse componenten.
 • Het enige "probleem" is dat ik met jou aangerade Pioneer VSX-519V zelf nog boxen moet kopen. Ik weet niet hoe dat qua kosten dan zit.

  Het gekke is dat ik wel meer heb gehoord dat Sony niet zo geweldig is. Wel vreemd, voor zo'n groot merk. Misschien zijn het ook persoonlijke nare ervaringen…
 • [quote:7b00444b7b="dadogg"]Het enige "probleem" is dat ik met jou aangerade Pioneer VSX-519V zelf nog boxen moet kopen. Ik weet niet hoe dat qua kosten dan zit.

  Het gekke is dat ik wel meer heb gehoord dat Sony niet zo geweldig is. Wel vreemd, voor zo'n groot merk. Misschien zijn het ook persoonlijke nare ervaringen…[/quote:7b00444b7b]

  De receiver is 349 euro. Daar komt nog een Blu-rayspeler bij, bijv. Pioneer BDP-120 deze staat voor 229 euro in de prijslijst. Receiver + blu-rayspeler komt totaal op 578 euro. Met een budget van 1000 euro houd je nog 422 euro over voor de speakers.

  Ik kan je aanraden eens bij Saturn of Mediamarkt binnen te lopen. Daar hebben ze een ruimte waar ze apparatuur opgesteld hebben waar je kunt bekijken en luisteren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.