Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Front Audio Hoe???

Anoniem
Dimitry
6 antwoorden
 • Hey allemaal

  Had een hp computer en daar had ik een card reader met een front audio gebeuren(Voor je headset ofzo) Maar nu dat ik alles heb overgezet behalve de card reader. Nu heb ik zelf mic en audio voorin maar dat zijn 2 stekkertjes AC, 97 en HD Audio ik zie nergens waar ik die kan aansluiten en nu ik een nieuwe geluidskaart heb kan ik hem nergens aansluiten want dat opgevulde gaatje zit ergens anders dan voor front in optimale.


  Wat heb ik aan de kabels en kan ik ook andere kabels kopen ervoor???

  Groetjes check mijn naam ;)
 • Begrijp ik goed dat je alle hardware uit een HP behuizing over gebouwd hebt in een standaard behuizing? Welke geluidskaart heb je?

  Front audio sluit je normaal gesproken aan op het moederbord. Of het ook op je geluidskaart aangesloten kan worden ligt er aan welke geluidskaart je hebt.

  Dus graag wat meer info.
 • Je begrijpt het goed :D http://www.alternate.nl/html/product/Geluid/Sweex/7.1_PCI_Sound_Card_met_digital_out/-1066245/?tn=HARDWARE&l1=Geluid&l2=Kaarten deze heb ik :D

  sorr was ik vergeten\
 • [quote:1f454ad33f="Dimitry"]Je begrijpt het goed :D http://www.alternate.nl/html/product/Geluid/Sweex/7.1_PCI_Sound_Card_met_digital_out/-1066245/?tn=HARDWARE&l1=Geluid&l2=Kaarten deze heb ik :D

  sorr was ik vergeten\[/quote:1f454ad33f]

  Als je de link opent en je kijkt op de afbeelding van de geluidskaart dan zitten bovenaan wat pennetjes met een soort van schemaatje er onder. Kun je daar toevallig niet je frontaudio op aansluiten?
 • Jammer genoeg is dat geen schema en er staat boven panasonic en sony en nog een merk. Ten tweede ik heb zon ac, 97 stekker waardoor ik 2 rijen heb.
 • We weten welke stekker je bedoeld.

  Het nadeel met het werken met een geluidskaart is dat je vaak niet de front audio van de kast kunt aansluiten.
  Ik werk zelf met een Creative X-Fi Xtreme Music en kan ook de front audio niet aansluiten.

  Kan het wel aansluiten op het moederbord maar dan heb ik geluid achter door de geluidskaart en voor door mijn onboard geluidskaart en dat wil ik niet en ik denk jij ook niet.

  Dan werkt je PC dan met 2 geluidskaarten zowel onboard als die kaart. Geen idee of dat vlekkeloos gaat werken nog nooit geprobeerd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.