Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Geen optie tv meer in Windows Media Center

Anoniem
Berdie
2 antwoorden
  • Hulp gezocht. Ik draai met een intel I3 processor en 12G geheugen op W7 Ultimate. Een maand of 2 geleden was er nog geen probleem, maar toen ik deze week weer tv wilde kijken met mijn Eyetv One module op WMC, was de optie voor de tv verdwenen. Ik heb alle hulpsites afgezocht, maar geen oplossing gevonden. Ik heb WMC al uit- en weer aangezet, de nieuwste updates gedownload, de nieuwste driver gedownload, enz. Maar de optie om tv te kijken blijft weg. Misschien is het iets heel kleins, maar ik kom er niet uit. Is er iemand die mij kan helpen?

    Als 2e app gebruik ik Terra Tec Home Cinema, standaard geleverd door de KPN bij mijn digitenne apparaat. Daarop krijg ik alleen NL 1+2+3 terwijl ik hierop ook alles zou moeten kunnen ontvangen. Vanmiddag heb ik de laptop van mijn schoondochter geprobeerd, en er was geen enkel prolbeem. Ik ontving alle zenders. En jammer, ze wil niet van pc ruilen.[b:b8a459cdc3][/b:b8a459cdc3]
  • Wat gebeurt er als je een herstelpunt van, zeg 10 dagen geleden terugzet?? Dus van váárdat de ellende begon? Mss foutje in 1 van de updates…..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.