Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Veel functionaliteit in zo weinig mogelijk toestellen

Anoniem
Jaap H
1 antwoord
 • Hallo,

  Ik heb op dit moment onder mijn tv een harddiskrecorder/dvd-speler om tv-programma's op te nemen en te bekijken en een tuner/versterker om naar de radio te luisteren.

  Wij hebben op dit moment nog geen digitale tv, maar willen dit wel nemen, dus komt er ook nog een decoder bij. De harddisk-recorder/dvd-speler heeft nogal wat kuren, dus ik vrees dat-ie het elk moment kan laten afweten. De decoder voor digitale tv kan een deel van diens functionaliteit overnemen, met name het opnemen van tv-programma's. We zullen dan echter een dvd-speler moeten bijkopen om dvd's te bekijken. We overwegen ook de aankoop van een degelijke mediaplayer om mediabestanden van de computer te kunnen afspelen. CD's beluisteren doen we via de computer die via een USB-dongle een een audiolink verbonden wordt met de tuner/versterker. Maar liever zouden we ook een cd-speler hebben waarop we rechtstreeks cd's kunnen afspelen.

  Kort gezegd willen we dus de volgende functionaliteit:
  * tv-programma's opnemen en bekijken
  * dvd's afspelen
  * cd's afspelen
  * audiobestanden van de computer afspelen
  * videobestanden van de computer afspelen
  * radio luisteren

  En dit met zo weinig mogelijk toestellen en door enkel de televisie aan te zetten als we ernaar kijken (dus niet om de bvb radio te luisteren) en liefst met toestellen van een degelijke kwaliteit en als het nog effe kan ook van een redelijke prijs :)

  Ik wil veel hè! Maar heeft iemand advies hieromtrent?

  Alvast bedankt!
  Nonijn

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.