Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

MultiMediaBox

Anoniem
klaplong
2 antwoorden
 • hello piepels,


  enige tijd geleden ben ik met andere gebruikers hier een projectje begonnen om een stand alone machientje te bouwen voor in de woonkamer. in principe moest hij alles aan kunnen zoals dvd,divx, mp3 enz. en het beeld gaat via mijn breedbeeld tv. tevens moest het zo min mogelijk geluid produceren en het mocht geen lompe kast worden.

  ik heb onlangs de x-card van sigma http://www.sigmadesigns.com/products/xcard.htm gekocht en als behuizing denk ik aan een shuttle ss50 http://www.shuttleonline.com/spec.php3?model=ss50. als de tv-out duidelijk genoeg is zodat ik ook nog mijn meel vanaf de bank kan lezen ga ik tot aankoop over. ik heb nog een p4-1400 liggen dus prik ik in dat bord. ff naar de shop voor draadloze toetsies met trackbal. nu alleen nog een dvd speler en een hd en ik ben helemaal het mannetje.

  nu wil ik niet allerlei produkten gaan vergelijken dus zo lui als ik ben vraag ik het jullie. welke dvd speler zal ik er in prikken en wat voor ultra 100 hd? dvd spelers kunnen zo verschillen. ik ben op zoek naar een die minimaal geluid maakt en dat geld natuurlijk ook voor de hd. nadruk ligt niet op snelheid maar meer op geluid dus.

  ik hoop dat jullie mij kunnen helpen en bij de volgende posting zal ik proberen wat platen erbij te zetten.
 • Als HD kan ik je zeker de Seagate Barracuda IV-reeks aanraden. De stilste harde schijven die ik ooit, eh…, gehoord heb. En een heel betrouwbaar merk.

  De DVD is een ander paar mouwen, al die toestellen maken van de eerste tot de laatste een verdomde herrie. Ik gebruik het programma Cd-Bremse om m'n DVD op 2-speed te laten draaien. Dan is ie stil en 2-speed is voldoende om DVD's af te spelen.

  Zelf ga ik me binnenkort waarschijnlijk een nieuwe home theater pc ineensteken. Ik heb m'n oog al op de Shuttlle ss51 laten vallen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.