Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

dvd op tv

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Ik heb een filmpje op een cd-r gebrand (mpeg2) en ik heb een dvd-speler in mijn computer, maar nu weet ik niet hoe ik dat kan afspelen op mijn tv. Met Windows Media Player heb ik zo'n klein beeldje op mijn computerscherm, maar dat zal wel niet de bedoeling zijn. Weet iemand daar iets over of weet iemand waar ik daarover iets kan vinden?
  Vast bedankt.
  Gerda
 • Bij diverse players kan je een volledig beeld maken.
  PowerDVD is heel goed alleen niet gratis.
  Ultraplayer is ook goed alleen niet zo uitgebreid als powerDVD,deze is wel gratis kijk maar op www.ultraplayer.com dit is mijn faforiete player en vooral voor muziek :wink:
 • Ik denk dat je bedoelt dat je via je PC die film wilt bekijken op je TV.

  Dan kun je even naar deze site gaan en dan rechts onderaan bij FAQ van PC naar TV aanklikken.

  Misschien heb je er wat aan>>>>>>>>>>>>>


  http://users.pandora.be/sectie/
 • Hallo Gerda,

  Dat is zeker mogelijk, maar het kost vaak veel moeite om het rond te krijgen. Alles hangt af van je pc en je videokaart e.d.Ik heb er lang aan moeten werken om het op mijn TV te krijgen en dan valt het eigenlijk tegen, want je hoort ook constant het geluid van je PC.
  Als je vaker filmpjes wil kijken kun je veel beter een goedkope dvd speler kopen(bv. Lenco 05, bij de kijkshop voor 169 euro). Die speelt alles af, ook vcd.
  Mocht je toch aan de gang willen, kijk dan op www.tweakers. net onder de grote faq van tv out.
  Succes!
 • Ja, het was mijn bedoeling om filmpjes vanaf de computer op de tv af te spelen. Ik ga nu proberen of het lukt met jullie adviezen en anders koop ik inderdaad een dvd-speler. Heel erg bedankt voor jullie hulp. Gerda

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.