Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

divx op TV

Anoniem
robindeurloo
8 antwoorden
 • Beste mede forum gebruikers,

  Gisteren was ik van plan op mijn computer aan te sluiten op mijn TV. Hiervoor vandaag alle kabels gekocht en het lijkt te werken. Ik heb nu beeld op mijn PC en op mijn TV (windows buroblad). Nu heb ik dit allemaal gedaan om DivX-jes te kijken op mijn TV, maar wanneer ik een divx-je opstart krijg ik wel het programma te zien waarmee ik het afspeel (windows media player) maar ik krijg geen film te zien. Op mijn scherm van mijn PC werkt het wel. Ook krijg ik wel geluid op mijn TV. Heeft iemand een idee?
 • De eigenschappen van je video kaart staan verkeerd.
  Zo te zien als "Clone" dwz hetzelfde beeld als de hoofd monitor.
  Ergens kan je instellen "Film afspelen" of "DVD playback"voor je 2e monitor=TV
 • Als je bij eigenschappen de hardware versnelling lager zet, maar liever niet helemaal uit want dan wil ie niet op volledig scherm, dan zou je beeld moeten krijgen.
 • het is gelukt, ik heb mijn TV als primary scherm en mijn monitor als secondary ingesteld. Nu krijg ik op bijde beeld maar de film alleen op de TV en niet op de monitor (dus omgekeerd als eerst). Dit werk voor mij goed. Dank voor de hulp.
 • ik krijg namelijk geen beeld op mijn tv
  heb nieuwste nvidia drivers gedownload

  bij de optie apparaat selecteren bij eigenschapen beeldscherm staat er ook tv bij alleen kan ik dat niet aanvinken het is donker gekleurt.
  waar kan ik de optie clone vinden?

  Hoe krijg ik nu beeld?
 • Waarschijnlijk heb je alleen voor de nvidea chipset drivers geinstalleerd die activeert alleen de hoofdmonitor plus hardware 3d. Nu zitten er iets meer hardware op dan alleen die 3d. Je zal de officieële drivers van die kaart moeten downloaden en compleet instaleren om alle functie's te activeren.
 • uhm ik heb een asus 7700 kaart en daar zitten drivers bij, maar alleen wdm capture drivers dus om iets mee op te nemen, maar ik moet toch wdm drivers installeren voor tv out?

  die zitten er niet bij, en ik kan die niet op het internet vinden.
 • Mag ik vragen welke drivers u gebruikt om de Tv-out te activeren?

  Want bijvoorbeeld de Nvidia drivers kun je er ook voor gebruiken, maar welke dan? detonator xp of?

  alvast bedankt
  Rob

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.