Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

vcd afspelen op dvd??

Een vcd of svcd kan je ook laten afspelen in je cd-rom [ brander ] openen met powerDVD of winDVD, om te controleren ofdat het boeltje goed op de cd is gebrand , open ik meestal de svcd met ultra-player. En je hebt tegenwoordig een groot aantal players welke dit allemaal kunnen.

Anoniem
J.A.Maurer
4 antwoorden
 • Ik heb met nero netjes een vcd en een svcd gebrand dat ging allemaal goed totdat ik ze wilde bekijken op mijn dvd speler een Compaq dvd-rom dvd-113r die op mij pc is geinstalleerd. Dat lukte n.l. niet. Kan het zijn dat DVD speler te oud is, hij is van 5-5-99, of kan het liggen aan de schijven die ik gebruik te weten Imation cd-rw en MMore cd-r. Op mijn dvd speler komt de melding, "geen geldig station/disc aangetroffen". En dat bij beide schijfjes. Wie kan mij hierover wat meer vertellen?
  Groetjes

  Ton Magielse.
 • De truuk is om te achterhalen of de dvd speler sowiezo cd-r of cd-rw kan lezen, bij oudere dvd spelers kan dat niet het geval zijn.

  Heb je al eens een zelfgebrande audio of data cd geprobeert?
 • Dan nog is dat geen garantie dat svcd kan worden gelezen. Er zijn zelfs standalone dvd-spelers (jaja, zelfs de nieuwste) die dat formaat niet aankunnen.
 • welk programma om af te spelen de software moet svcd ondersteunen
  b.v. powerdvd

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.