Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Creative 4.1 digital

Anoniem
Black Shadow
5 antwoorden
  • Mijn volgende probleem, ik heb een creative 4.1 soundcard gekocht, werkt prima, drivers geinstalleerd. Nu heb ik mijn 4.1 set van cambridge soundworks erop gezet, maar alleen uit de voorste 2 boxen komt hard geluid, de andere twee hoor je pas echt wat als je je oor er tegen aan legt. Nu is mijn vraag, komt dit door het ontbreken van firmware of software, want er zaten op de bijgeleverde cd's verder geen programma's om in te stellen dat je 2 boxen hebt..
  • Installeer die software toch maar eens. Je krijgt dan audiohq, met daar in een mixer. Daarin kun je het aantal speakers instellen.
  • Om verwarring te voorkomen heb ik heel de map creative verwijderd incl. drivers. Hierna opnieuw geinstalleerd, maar geen audiohq….Waarom niet, en wat kan ik dan wel gebruiken…
  • Kijk anders eens op de website van Creative naar de nieuwste drivers. Of kijk op de meuktracker van www.tweakers.net. Heb je bij de geluidsinstellingen van Windows wel 4.1 boxen ingesteld?
  • ik heb een 5.1 systeem van Altec Lansing en DELL en daarbij kun je met de software gewoon instellen de balans tussen links en rechts en voor- en achter speakers misschien kan dat met die software van jouw ook :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.