Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

hauppage win TV 350 op Asus P4PE moederbord

Anoniem
None
7 antwoorden
  • Ik heb een P4PE moederbord met audio en lan on board. Mijn OS is Win XP. Ik gebruik de nieuwste drivers.
    Ik wil een Hauppage Win TV 350-kaart installeren. Maar ik kan de driver ervan niet geinstalleerd krijgen. Ik krijg steeds het bericht: < Problemen met multimediacontroller; er ging iets mis met de installatie van de device. Gegevens zijn ongeldig>"
    Ik heb ook problemen met de installatie van een Soundblaster Live-kaart en met de installatie van een PCI- Master SCSI AEC 6710D kaart tbv mijn Acer diasscanner.
    Moet ik misschien iets wijzigen in de bios? Maar wat? Wie geeft advies? :cry:
    Stoutjes
  • de fout zit dus in je pci sloten als ik eht goed begrijp?
  • Weet ik niet. Ik heb de kaarten op verschillende PCI-slots aangesloten, maar dat maakte niets uit.
    stoutjes
  • Weet ik niet. Ik heb de kaarten op verschillende PCI-slots aangesloten, maar dat maakte niets uit.
    stoutjes
  • nee maar ik bedoel is er wel een kaart die wel in een pci slot werkt?
    misschien zijn de pci sloten zelf kapot
  • Ja. De diascanner heeft dmv de SCSI-kaart op dit moederbord gewerkt.
    En ook de overige kaarten (Haupage en Soundblaster) worden als nieuwe hardware "herkend" gemeld. Maar pas bij het daarna installeren van de drivers gaat het steeds fout. Het lijkt mij dus niet zo te zijn dat de slots defect zijn.
    stoutjes
  • :D
    het probleem is opgelost! Ik heb XP opnieuw geinstalleerd en toen klikte alles .
    Dank voor de sugestie.
    stoutjes

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.