Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

simlockvrij ?

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Hai ..

  Ik heb een Vodafone Abonnement icm een S.E. W900i. Dit abo loopt nog anderhalf jaar, dus moet nog ff, échter zeiden ze bij aanschaf v/d tel. dat het toestel simlockvrij is. Toch geloof ik dat niet helemaal.
  Bij deze mijn vraag, hoe kan ik zien of mijn telefoon inderdaad simlockvrij is of niet, zonder de huidige simkaart eruit te halen en een andere erin te stoppen ? (al mijn vrienden en ook mijn broers en ouders hebben ook allen Vodafone :S)
  Nu ga ik hoogstwaarschijnlijk een aantal weken skiles geven in Oostenrijk (krijg ik morgen te horen ;)). Hier in Oostenrijk kan ik dan via de skischool voor heel weinig een tijdelijk abonnement nemen (2-4wkn), zodat ik op de piste hen kan bellen (zij werken niét met w/t's), en zij míj.

  Iemand enig idee ?


  Alvast bedankt.

  MvG


  ps: ik neem aan dat als ik er een vodafone prepaid gevalletje indoe, dat ie dan gewoon werkt ? want vodafone is in duitsland en oostenrijk ook gewoon als prepaid te verkrijgen, échter is dit een tikkeltje duurder dan de eigen oostenrijkse telecombedrijven.
 • Toch even een andere sim proberen. Ook geen maat of een collega die een andere provider heeft? Dan kun je het makkelijk testen.
 • Nope .. lijtk wel of half hengelo vodafone heeft :S
 • kun aan de hand van emei nummer niet controleren of er een simlock opzit?

  Heb vorige week mijn eigen telefoon simlockvrij gemaakt. Han daarvoor mijn emei nummer nodig zodat men mijn unlock code kon toesturen.
 • Vraag in een winkel / aan vodafone?
 • Baltor geeft de voorzet al: OP de site van Vodafone proberen je GSM te unlocken. Die funktie moet er zijn op de site want iedere provider is verplicht je de mogelijkheid tot unlocken te geven na 1 jaar abonnement.

  Je voert je unieke toestelnummer in en merkt vanzelf of de boel al dan niet op slot zit.

  Maar: ik maak me sterk dat er niemand in je omgeving bij Telfort of de KPN zit. Kaartje erin en je weet het in een minuut.
 • [quote:0fc63d29bc="KeesA"]Baltor geeft de voorzet al: OP de site van Vodafone proberen je GSM te unlocken. Die funktie moet er zijn op de site want iedere provider is verplicht je de mogelijkheid tot unlocken te geven na 1 jaar abonnement.

  Je voert je unieke toestelnummer in en merkt vanzelf of de boel al dan niet op slot zit.

  Maar: ik maak me sterk dat er niemand in je omgeving bij Telfort of de KPN zit. Kaartje erin en je weet het in een minuut.[/quote:0fc63d29bc]

  Helemaal mee eens… iedereen.. echt iedereen Vodaphone ? :O
  Hier heeft zowat elk persoon wat anders… tele2, kpn, t-mobile, telfort… dit hebben mijn broertje, vader, moeder en ik alleen al dus ;)
 • het schijnt (iig bij telfort) dat er verschil is tussen een abo simmetje en een pre-paid simmetje. je zou dus kunne proberen een pre-paid er in te stoppe en kijke of da werkt
 • mja, ik heb er een voda-prepaid simmetje nu in zitten. werkt prima.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.