Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

9/11

Anoniem
THE_GAME_MEN!
115 antwoorden
 • spannend .
  nog een paar uur dan vallen de Arabieren weer aan 9/11 .

  :( :( :(
  ik heb al blik groente en water ingeslagen en batterijen voor de radio
 • Ja stel je voor dat ze New York missen en spontaan in Haarlem terecht komen zeg! :roll:
 • Natuurlijk is bij iedereen bekend dat bush de opdracht heeft gegeven om het wtc op te blazen om zo een lekkere oorlog te kunnen starten voor olie en om een dikke verzekeringspolis binnen te halen.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Complottheorie%C3%ABn_over_de_terroristische_aanslagen_op_11_september_2001
 • Is onzin. Bush is dan wel gek maar hij is niet gewetenloos. :-?
 • [quote:0b4b588760="THE_GAME_MEN!"]Natuurlijk is bij iedereen bekend dat bush de opdracht heeft gegeven om het wtc op te blazen om zo een lekkere oorlog te kunnen starten voor olie en om een dikke verzekeringspolis binnen te halen.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Complottheorie%C3%ABn_over_de_terroristische_aanslagen_op_11_september_2001[/quote:0b4b588760]
  Totale onzin. Deze site is een goed beginpunt voor het debunken van 911 samenzweringstheoriën: http://www.911myths.com/
 • Ik haat die samenzwerings onzin, zolang die crap niet bewezen is zijn er heel veel onschuldige mensen doodgegaan door een aanval die echt heel laf is.
  Kom zeg, verdomme.
  Denk nou eens gewoon na.

  Zolang er nix is bewezen mag je ook niet op samenzweringstheorien conclusies trekken.
  Voor mij is het een tragische dag, ik heb het live meegemaakt, en was op irc waar we met z'n allen niet wisten wat er gebeurde.
  Dit topic zal niet recht zijn zolang er geen bewijzen zijn van wat de theoristen beweren. [en ja, wie kent niet de pentagon theorieen].

  Er zijn vele onschuldige mensen omgekomen, en ik denk dat dat een heel stuk belangrijker is dan theorieen over wie het nou eik gedaan heeft.
 • Auw… Dit kan een lange discussie worden……
  Maar er is zoveel wat niet klopt van de 9/11 Deze link is opzich best eng…. Iedereen kan een boel verzinnen natuurlijk.. Maar toch: http://www.impossible.za.net/frames.htm?http://wise.rabbit.impossible.za.net/world_trade_center_numerology.htm&2

  Maar al met al, Als we er over 40 jaar nog zijn? zullen we het weten :wink: Er word nog altijd strikt gehouden aan de regel dat er na 45 jaar staatsgeheimen worden vrijgegeven in de VS….
 • Nogmaals, er zijn heel veel onschuldige mensen omgekomen, laten we die eren, en voor die ene dag de theorieen laten voor wat ze zijn.
 • Dit kan zeker een lange discussie worden.
  maar voor als nog .
  zit ik onder de trap met mijn blikgroente en water en een witte vlag .
  als ze komen binnen vallen Al Qaida .
  of is BinLaden de schuil naam van Bush .
  er lopen namelijk in december meer mannen in het rond met een baard
 • Je mag denken wat je wil, maar ik denk: op die dag [morgen] verloren heel veel onschuldige mensen het leven, en daar gaat het imho om.
  De theorieen mogen later weer, maar voor nu moeten we denken aan de slachtoffers imho.
 • Stevig trapje dan zeker? :lol:
 • [quote:70416ce00d="eduard33"]Deze link is opzich best eng…. Iedereen kan een boel verzinnen natuurlijk.. Maar toch: http://www.impossible.za.net/frames.htm?http://wise.rabbit.impossible.za.net/world_trade_center_numerology.htm&2[/quote:70416ce00d]
  Ik begrijp niet dat er mensen zijn die numerologie serieus nemen. Numerologie, voor de mensen die er onbekend mee zijn, destilleert getallen uit teksten of gebeurtenissen om daar speciale betekenis aan te hechten.

  Neem bijvoorbeeld "eduard33". Die naam heeft
  [b:70416ce00d]6[/b:70416ce00d] letters
  [b:70416ce00d]2[/b:70416ce00d] cijfers
  [b:70416ce00d]33[/b:70416ce00d] op het eind
  [b:70416ce00d]8[/b:70416ce00d] tekens
  begint met de [b:70416ce00d]5[/b:70416ce00d]e letter van het alphabet
  etc.

  De aanslag op het WTC vond plaats op 9/11.
  [b:70416ce00d]33[/b:70416ce00d] delen door drie maakt 11, en in Romeinse notatie schrijf je [b:70416ce00d]2[/b:70416ce00d] als 11. Dat kan geen toeval zijn… :roll:
  Als je [b:70416ce00d]6[/b:70416ce00d] op de kop schrijft is het 9. Bovendien is [b:70416ce00d]5[/b:70416ce00d] + [b:70416ce00d]6[/b:70416ce00d] - [b:70416ce00d]2[/b:70416ce00d] ook 9.

  9 en 11 gedestilleerd uit "eduard33". Dus heb ik net met numerologie bewezen dan eduard33 achter de aanslag op het WTC zat. :roll:

  Totale onzin, natuurlijk. Waar een numeroloog zijn begincijfers vandaan haalt wordt alleen beperkt door zijn creativiteit. Vervolgens mag met die cijfers op alle mogelijke manieren verder gerekend worden. Geen wonder dat je er elk cijfer uit kunt krijgen dat je maar wilt.
 • Toch vind ik het allemaal wat overtrokken, tuurlijk het was een van de grootste rampen in de geschiedenis, maar iedere dag sterven er vele, vele malen meer kinderen van de honger of dorst: daar hoor je niemand over…
 • ik heb daar een heel andere kijk op .
  het is bangmakerij van regeringen om de interne problemen te verdoezelen .
  en haat te zaaien jegens de islam .
  regeringen zijn er niet blij mee dat er zo veel islamieten in het westen komen wonen en (werken) en dat de kerken leeg blijven.
  de grenzen zijn open gesteld voor Poolse gastarbeiders
  een land als Polen <> traditioneel een katholiek land .
  dat kan een tegenzet zijn om de kerk weel vol te krijgen
 • Bush is [b:312ec84900]wel[/b:312ec84900] gewetensloos !
  Kijk eens hoe die met zn domme op altijd op tv het een en het ander staat te verklaren "In God we trust" en "For my Country", dan kan ik hem echt wat aandoen !
  Wij zitten hier de CO2 uitstoot te verminderen, zodat hij meer kan gaan verbruiken.
  Iemand wartapes gezien ? Daar zeggen verschillende amerikaanse soldaten (die nu overigens ontslagen zijn) "The US Army is not the peace corps, We are in Iraq for money and oil".
  Nu even terug naar de complottheorie van 9|11, hier komen wat "wist je datjes":

  -Wist je dat er in Amerika een professor heeft aangetoond dat het vuur van het wtc nooit warm genoeg had kunnen zijn om het staal te laten smelten ?
  -Wist je dat er één week voor de aanslagen in het wtc, speciaal getrainde honden die explosieven ruiken zijn verwijdert uit het gebouw ?
  -Wist je dat de echt belangrijke mensen in het wtc, op de tijd van de aanslag ergens anders waren dan daarin ?
  -Wist je dat er een "reopen 911" orgranistatie 1 MILJOEN Dollar uitloofd aandiegene die met harde bewijzen kan laten zien, dat het WTC niet is opgeblazen ?
  -Wist je dat er termite is gebruikt voor het opblazen van het wtc ? Kijk maar naar de allemaal mooi schuin afgebroken stukken beton, de methode van termite.
  -Wist je dat dat voor het officiele verslag van 9|11 veel minder geld is uitgegeven dan over het officiele verslag van het sex schandaal van clinton ?
  -Wist je dat, dat er bewijzen illegaal vernietigd zijn ?

  Zo kan ik nog een paar uur door gaan
  Ik raad iedereen aan om ook eens hier te kijken:
  http://www.reopen911.org/ReOpen911_2007Archive/index.htm
  Of hier in beeldmateriaal (kort):
  http://www.metacafe.com/watch/31046/reopen_9_11/

  Ik zelf heb een dvd van 3 uur hierover bekeken en ik ben er 100% van overtuigd dat Bush met zn hoofd deze onzin heeft aangericht "For his Country".

  Niet bang zijn voor de werkelijkheid, ze is hard !
 • [quote:ac5b099571="Phrea"]Nogmaals, er zijn heel veel onschuldige mensen omgekomen, laten we die eren.[/quote:ac5b099571]
  Doe dat dan ook voor alle slachtoffers die door Amerikaans toedoen zijn gevallen en nog dagelijks vallen, dat is een veelvoud van 9/11.
  Amerikanen zijn een vies volkje, hele werelddelen verbieden kernwapens te hebben (waaronder NL), maar we mogen wel 16 kernkoppen van hun stationeren….Zij denken te bepalen wie wel en geen nuclaire wapens mag hebben, terwijl er maar 1 natie ter wereld is, die zo laf is om tot 2 maal aan toe kernwapens te gebruiken….
  Dus hoe erg het ook is, ik eer niks vandaag :evil:

  Wie met vuur speelt ………………….
 • YESSSS 9/11 :D :D :D :D :D :D

  /me is jarig 8)
 • @NoepZor: gefeliciteerd !

  Altijd weer leuk die complottheorien, niet voor niks mijn favoriete rubriek in de Kijk. Krijg je eerst zo'n mooi lijstje van argumenten waarom iets een complot is en daarna weerleggen ze doorgaans al de "bewijzen" op eenvoudige wijze. Eens te meer blijkt dat niet alles wat op internet staat waar/wetenschappelijk onderbouwd is.

  Complotdenkers zijn goed in het aanwijzen van zogenaamd verdachte dingen, maar doorgaans geven ze geen antwoord op eenvoudige vragen.

  - Hoeveel mensen heeft Bush niet nodig voor zo'n gigantisch complot, minimaal een paar honderd zo niet duizend? Hoe heeft hij die gevonden en waarom houden ze allemaal hun mond?

  - Waarom niet een aanslag, maar meerderen en ook nog is een vliegtuig doelloos in de wildernis laten neerploffen. Het effect was ook met een aanslag wel bereikt.

  - Waarom roepen die terroristen dat zij het gedaan hebben en tonen ze daar ook bewijzen voor (videotestamenten etc.). Het lijkt me niet dat ze met Bush samenwerken aangezien hij ze in Iraq en Afganistan platbombardeert.

  - etc.
 • [quote:9f0c640e93="THE_GAME_MEN!"]
  -Wist je dat er in Amerika een professor heeft aangetoond dat het vuur van het wtc nooit warm genoeg had kunnen zijn om het staal te laten smelten ?

  Wel dat er cruciale binnenpilaren van het WTC verwoest zijn door het vliegtuig.

  -Wist je dat er één week voor de aanslagen in het wtc, speciaal getrainde honden die explosieven ruiken zijn verwijdert uit het gebouw ?

  Ook maar gissen, wees blij hebben die honden het overleefd.

  -Wist je dat de echt belangrijke mensen in het wtc, op de tijd van de aanslag ergens anders waren dan daarin ?

  Kan toeval zijn toch?

  -Wist je dat er een "reopen 911" orgranistatie 1 MILJOEN Dollar uitloofd aandiegene die met harde bewijzen kan laten zien, dat het WTC niet is opgeblazen ?

  Je kunt net zo goed 10 miljoen uitloven aan degene die met harde bewijzen komt dat het wél een complot was, dan heb je die discussie ook niet meer.

  -Wist je dat er termite is gebruikt voor het opblazen van het wtc ? Kijk maar naar de allemaal mooi schuin afgebroken stukken beton, de methode van termite.

  Niet alles is schuin. Door het gewicht van 20 - 25 verdiepingen kan het gebouw echt wel zo recht etc in elkaar storten.

  -Wist je dat dat voor het officiele verslag van 9|11 veel minder geld is uitgegeven dan over het officiele verslag van het * schandaal van clinton ?

  Waarom meer geld uitgeven dan nodig is?

  -Wist je dat, dat er bewijzen illegaal vernietigd zijn ?

  Is hier bewijs van dan?

  [/quote:9f0c640e93]
 • [quote:e3fb6dd6e8="THE_GAME_MEN!"]Bush is [b:e3fb6dd6e8]wel[/b:e3fb6dd6e8] gewetensloos !
  Kijk eens hoe die met zn domme op altijd op tv het een en het ander staat te verklaren "In God we trust" en "For my Country", dan kan ik hem echt wat aandoen ![/quote:e3fb6dd6e8]
  Bush is een hawk, maar dat maakt hem nog geen sociopaat.
  Verder is de Amerikaanse cultuur veel nationalistischer en religieuzer dan we hier in Europa gewend zijn. En als Amerikaanse president is Bush verantwoording verschuldigt aan Amerikanen, niet aan Europeanen. Dus is het logisch dat hij uitspraken doet die veel Amerikanen aanspreken.

  [quote:e3fb6dd6e8]Wij zitten hier de CO2 uitstoot te verminderen, zodat hij meer kan gaan verbruiken.[/quote:e3fb6dd6e8]
  Maak je geen zorgen, over een paar jaar heeft China de VS ingehaald als grootste producent van CO2.

  [quote:e3fb6dd6e8]-Wist je dat er in Amerika een professor heeft aangetoond dat het vuur van het wtc nooit warm genoeg had kunnen zijn om het staal te laten smelten ?[/quote:e3fb6dd6e8]
  Staal wordt zwakker als je het verhit. Stalen balken waar krachten op staan begeven het dus al lang voordat ze beginnen te smelten.

  [quote:e3fb6dd6e8]-Wist je dat er één week voor de aanslagen in het wtc, speciaal getrainde honden die explosieven ruiken zijn verwijdert uit het gebouw ?[/quote:e3fb6dd6e8]
  [i:e3fb6dd6e8]Daria Coard, 37, a guard at Tower One, said the security detail had been working 12-hour shifts for the past two weeks because of numerous phone threats. But on Thursday, bomb-sniffing dogs were abruptly removed.[/i:e3fb6dd6e8]
  Ten eerste kwam op donderdag een einde aan een periode van tijdelijk verhoogde waakzaamheid ten gevolgde van telefonische bedreigingen. Dat is heel iets anders dan dat de waakzaamheid verlaagd werd.
  [i:e3fb6dd6e8]Police K9 Sirius… …was an Explosive Detection Dog […]
  On the morning of September 11, 2001, Sirius and Officer Lim were at their Station located in the basement of Tower Two…[/i:e3fb6dd6e8]
  Dus er waren wel degelijk honden aanwezig.

  [quote:e3fb6dd6e8]-Wist je dat de echt belangrijke mensen in het wtc, op de tijd van de aanslag ergens anders waren dan daarin ?[/quote:e3fb6dd6e8]
  Wie waren dat, waarom waren zij belangrijk en anderen niet, en waren ze vaak ergens anders?

  [quote:e3fb6dd6e8]-Wist je dat er een "reopen 911" orgranistatie 1 MILJOEN Dollar uitloofd aandiegene die met harde bewijzen kan laten zien, dat het WTC niet is opgeblazen ?[/quote:e3fb6dd6e8]
  Wist je dat het logisch gezien onmogelijk is een negatief te bewijzen?

  Ik loof bij deze een miljoen uit aan degene die met harde bewijzen kan laten zien dat ik gisteren geen roze eenhoorn in m'n slaapkamer had.

  [quote:e3fb6dd6e8]-Wist je dat er termite is gebruikt voor het opblazen van het wtc ? Kijk maar naar de allemaal mooi schuin afgebroken stukken beton, de methode van termite.[/quote:e3fb6dd6e8]
  Wist je dat de berekeningen van D.P.Grimmer die zouden moeten aantonen dat termite gebruikt had kunnen zijn niet kloppen?
  Lees de details hier: http://www.911myths.com/html/grimmer__thermite_and_the_wtc.html
  In het kort komt de door hem berekende valtijd niet overeen met de werkelijkheid en onderschat hij de benodigde hoeveelheid termite.
  Bewijs voor het gebruik van termite ontbreekt.

  [quote:e3fb6dd6e8]-Wist je dat dat voor het officiele verslag van 9|11 veel minder geld is uitgegeven dan over het officiele verslag van het * schandaal van clinton ?[/quote:e3fb6dd6e8]
  Waarschijnlijk omdat bij het schandaal van Clinton vooral advocaten betrokken waren en bij 9/11 technici en ingenieurs. :roll:

  [quote:e3fb6dd6e8]-Wist je dat, dat er bewijzen illegaal vernietigd zijn ?[/quote:e3fb6dd6e8]
  En welke bewijzen waren dat?
  Het gerecycelde staal:
  [i:e3fb6dd6e8]"There has been some concern expressed by others that the work of the team has been hampered because debris was removed from the site and has subsequently been processed for recycling. This is not the case. The team has had full access to the scrap yards and to the site and has been able to obtain numerous samples. At this point there is no indication that having access to each piece of steel from the World Trade Center would make a significant difference to understanding the performance of the structures".
  www.house.gov/science/hearings/full02/mar06/corley.htm[/i:e3fb6dd6e8]

  [quote:e3fb6dd6e8]Ik zelf heb een dvd van 3 uur hierover bekeken en ik ben er 100% van overtuigd dat Bush met zn hoofd deze onzin heeft aangericht "For his Country".[/quote:e3fb6dd6e8]
  Was die dvd toevallig "Loose Change"? In dat geval raad ik je deze site aan: http://screwloosechange.blogspot.com
  De reden?
  [quote:e3fb6dd6e8]My point with this post is to show you that Loose Change lies, and lies routinely. It lies deliberately. It lies when it's showing you the truth. The Loosers talk about us being sheeple, they're ignoring the evidence of their own eyes![/quote:e3fb6dd6e8]
  Bijvoorbeeld: http://screwloosechange.blogspot.com/2006/05/three-easily-understood-lies-in-loose.html
  [quote:e3fb6dd6e8]the producers at Loose Change lie routinely about Marvin Bush anyway. Check out the video of the trip they took to Ground Zero on September 11, 2005. Dylan Avery is talking to a 9-11 widow, and says (22:22)

  Do you know who ran security at the World Trade Center? Marvin Bush.
  [/quote:e3fb6dd6e8]
  In werkelijkheid: [i:e3fb6dd6e8]First, Marvin Bush had nothing to do with the day-to-day operations of security at the World Trade Center. Second, he left his position as a board member of the company that did provide security in June 2000, more than 14 months before the terrorist attacks.[/i:e3fb6dd6e8]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.