Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

Wat voor mobiel heb jij?

Anoniem
None
84 antwoorden
 • Laat in dit topic weten:
  - Wat voor mobiel je hebt.
  -Wat je mobiel kan/functies heeft.
  -Of je er tevreden mee bent.
  -Hoelang je hem al hebt.

  Als je niet wilt reageren prima,maar graag geen reacties van''nutteloos of ''stom.

  Ik trap af:

  Ik heb een Nokia 6300 en ik vind het een veelzijdig toestel.Het heeft een mediaspeler erop die flink wat geluid pompt uit dat speakertje.Ook zit er een 2 Megapixel camera op,maar als je er foto's mee neemt is de kwaliteit kort gezegd ''slecht''.De telefoon beschikt over Bluetooth en GPS.
  en heeft 16 miljoen ware kleuren op het scherm.Wel is de batterijduur van de telefoon slecht na 3 dagen is hij leeg.Ik ben blij dat ik deze telefoon heb want je kan er veel mee en hij ligt ook goed in de hand. :D

  Graag hoor ik ook van jullie reacties over jullie hippe,oude,nieuwe,lelijke mobieltjes :wink:
 • Laat ik eens de 2de zijn. Ik heb een Samsung D900i. Het is een veelzijdig toestel met oa fotocamera(3 mp), mp3 speler en bluetooth. Batterijduur: 6 uur tot 7 dagen :?. Mobiel was binnen 1 week al kaduuk. Zat een barst in het scherm waardoor je een groene streep zag, maar de rest van het scherm zwart was. Ik ben blij dat ik deze mobiel zodat ik klasgenoten kan iriteren door de mp3 speler aso hard te zetten :P. Ik hoop alleen niet nog een keer kapot gaat binne een jaar.
 • Ik heb een Sony Ericsson W810I.
  Het is een handig toestel, licht ook goed in de hand, goede camera (ook als je foto's maakt 8) ) en hij geeft goed geluid.
  Er wordt een 512MB geheugenkaartje meegeleverd, opzich wel veel maar natuurlijk niet genoeg voor mij :wink:
  Duzz ik heb een 4GB kaartje erbij gekocht.
  Verder prima mobieltje, ik zou op het moment geen andere willen.
 • [b:a3969ff550]Nokia 3510 [/b:a3969ff550](sms telefoon) Van stenentijdperk…. beste hardware ooit!
  [b:a3969ff550]Sony Ericson K800i [/b:a3969ff550]3.2 megapixel om foto's mee te maken.. ohja.. ook om mee te bellen :lol: 1 jaar jong. leuk voor foto's verder waardeloos toestel! loopt steeds vast.
  [b:a3969ff550]HTC Touch Dual[/b:a3969ff550] Voor e-mail en internet. ik bel er nauwelijks mee. net nieuw. aardig.. doet wat het moet doen.
 • Ik heb al een eeuwigheid een Nokia 6230 en "van de zaak" een 6230i, beiden werken al jaaaren probleemloos, maar ik gebruik ze dan ook alleen om mee te bellen en te sms'en ;)

  De 6230i wordt wel vervangen binnenkort, dan kies ik er een die wat beter samenwerkt met de (bluetooth) carkit van mijn auto, nu moet ik telefoonnummer stuk voor stuk via een businesscard versturen kopieren naar het telefoonboek van de auto: nogal omslachtig en tijdrovend…
 • Sony Ericsson K800i, geweldig leuk toestel, betrouwbaar en doet wat het moet doen.
 • LG Shine ( KE970 )
  Functies : heel veel.. infrarood, bluetooth, umts, mediaspeler en nog veule meer..
  Ik ben er zeker tevreden mee, heb er een 1GB kaartje inzitten met 200 nummers en komt fijn geluid uit.
  heb em nu 3/4 maand ongeveer
 • De meest ideale, robuuste, degelijke die ooit gemaakt is: een Nokia 3310…! De VW Kever onder de GSM'metjes!
  Functioneert al jaaaaren vlekkeloos, prima geluid, ook bij de ontvanger prima verstaanbaar.
  Wat je er allemaal mee kan? Bellen! Meer wil ik ook niet met dat ding! :wink:
 • Ik heb een Samsung D600, alle standaard functies die een mobiel tegenwoordig moet hebben. Bellen, sms, mms, foto camera, video, mp3, een soort van internet achtig iets, wap etc…
  Ik ben er wel aardig tevreden over, al denk ik wel dat als ik een nieuwe mobiel moet hebben het weer een sony ericksson wordt.
  Ik heb de mobiel nu bijna 1,5 jaar.

  [img:2ae0007388]http://www.mobileshop.com.ua/images/samsung/l/d600.jpg[/img:2ae0007388]
 • Nokia N80

  Symbian Series 60 3rd edition
  2,2" 416x352 scherm met 262k kleuren
  UMTS + extra camera voor videobellen
  3mpixel camera (schiet redelijke plaatjes mits het licht is en verkleind)
  Mja verder gewoon 2GB MiniSD kaartje en ik bel/sms er vooral mee. Af en toe beetje klooien met google maps of internetten via wlan thuis, voor de rest doe ik er weinig mee.
 • Nokia 2110 uit 1996. Loopt nog op eerste accu, onverwoestbaar.
  Groot ding, maar dat boeit me niet.
 • Sinds wanneer moet een mobieltje meer kunnen dan bellen ?

  Ik heb nu een Sony Ericson 750i, maar buiten de mogelijkheid om mp3's als ringtones te gebruiken ("Exterminate ! Exterminate" is zeer herkenbaar ;)) vind ik het eerder een nogal breekbaar onding (de memorycard vliegt er om de haverklap uit, batterijklepje wil vanzelf los gaan … en dat terwijl het nog geen jaar oud is).
  Ik wou dat ik mijn oude Nokia 34-nogwat weer had … dat ding had tenminste fatsoenlijke toetsen en was tenminste enigszins deugdelijk.

  Het valt mij zowiezo op dat moderne mobieltjes meer net zo deugdelijk zijn als de kermis-horloges van vroeger (je weet wel … die dingen die in die grijper-automaten liggen en die vaak na een dag al kapot zijn). Ze worden duidelijk gemaakt om al na een jaar weg te werpen of te vervangen door een nieuw model.
 • not entirely true,

  het klopt wel dat het ' degelijkheidsgehalte ' van oude mobs wel hoog ligt in vergelijking met nu.
  maar ik gebruik wel de functies die nieuwe mobiel zou moeten hebben.
  als ik een oude mob zouhebben dan moet ik nog 5 a 6 verschillende apparaten om me heen houden omdat me mob dat niet ondersteund.
  ( foto's voor project doe ik met mijn mobiel - MP3 speler doe ik met mijn mobiel - via bluetooth dingen op me laptop overzetten - via bluetooth dingen krijgen van andere lui ook ivm school ).

  maar het klopt wel dat er wel poespas bij komt kijken en de helft een beetje onzin is.. ook word het steeds fragieler en kan je zo'n al nouwelijks in de hand meer houden.

  Maar ik ben picobello tevreden over mijn mobiel. Alleen dat slidesysteem ben ik nooit echt zo'n ubervoorstander van geweest.
 • En waarom dan als ik vragen mag? :oops: :P
 • Ongeveer een jaar geleden was er al een topic over een mobieltje: Wanneer had jij je eerste mobieltje?

  Ik heb nog steeds diezelfde Siemens C72V bij Provider Vodafone. Ik gebruik 'm nog steeds alleen bij het elektronisch betalen. Dus om de tan code te ontvangen via SMS. Het versturen van een SMS is via de meegeleverde handleiding nog niet gelukt. Maar dat heeft nog geen haast. En ik heb er tot nu toe nog niet mee gebeld.
 • [quote:ef880fc716="JaFO"]Het valt mij zowiezo op dat moderne mobieltjes meer net zo deugdelijk zijn als de kermis-horloges van vroeger (je weet wel … die dingen die in die grijper-automaten liggen en die vaak na een dag al kapot zijn). Ze worden duidelijk gemaakt om al na een jaar weg te werpen of te vervangen door een nieuw model.[/quote:ef880fc716]
  Mwa, heb net mijn mobiel nog van de trap af laten vallen (niet om te bewijzen dat hij stevig is, maar gewoon omdat hij uit mijn hand glipte :wink: ) en hij doet het nog even goed als er voor. Als je een beetje zorgvuldig met je mobiel omgaat zijn moderne mobieltjes meer dan stevig genoeg.
 • Samsung D900, al een tijdje, valt me op sommige opzichten wat tegen, maar ik denk dat dat altijd zo is.
 • Nokia N73.
  Gebruik hem vooral om te bellen, smsen, email en agenda (beide via automatische uitwisseling met exchangeserver van de zaak). Ideaal apparaatje. Natuurlijk ook voorzien van alle andere gemakken, zoals fotocamera, mp3 speler (met zeer goede speakers moet ik zeggen).
 • Samsung D900, fraai ontwerp als je het mij vraagt. mooi groot scherm en lekker plat. vind wel dat de Accu niet echt lang meegaat. Heb hem sinds Dec 2006. Bevalt verder prima

  [img:e918530fa2]http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/47/samsung_d900_zoom.jpg[/img:e918530fa2]
 • [img:77e589c6a1]http://cattery-rebelrousers.com/Hets_zooi/sgh_e700.jpg[/img:77e589c6a1]

  Is eigenlijk alleen om de ANWB te bellen voor als ik met pech langs de weg sta, is me 1x overkomen om 1 uur 's nachts.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.