Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

Heeft iemand hier al ervaring met betalen via PayPal?

Anoniem
jolo
16 antwoorden
 • Heeft iemand hier al ervaring met betalen via PayPal? Ik heb zelf onlangs een PayPal account geopend. En deze gekoppeld met mijn Postbank rekening. Ik heb de eerste betaal opdracht geprobeerd bij futuremark. Als ik daar bij 3DMark Vantage klik bij Basic op Add to card en klik op de knop "Check out with PayPal" zodat ik in het volgende scherm bij PayPal kan inloggen, dan verschijnt het "Uw gegevens controleren" scherm, waarin mijn naam adres gegevens en e-mail adres staan. Die gegevens kloppen. Maar als ik daar klik op de knop "Doorgaan" zie ik onderaan de browser dat er iets wordt geladen. Echter er gebeurd verder niets. Ik kom dus niet verder en kan het betalen niet afronden. Ik heb dit eerst geprobeerd onder Ubuntu Linux via Opera 9.51 en Firefox 3.0. Maar ook onder XP SP2 Internet Explorer 7.0.5730.13. Dat maakt echter geen verschil.

  Wat kan ik hier over het hoofd hebben gezien? Ik had alvast op de site van PayPal gecheckt bij de vraag: Hoe kan ik een eerste betaling sturen via PayPal? Als antwoord staat daar
  [quote:6e411287ae]
  De afzender van de betaling start de PayPal-transactie. Voordat een betaling wordt voltooid, dient de afzender het volgende te bevestigen:

  Het e-mailadres van de ontvanger
  Het bedrag dat wordt gestuurd
  De betaalmethode
  [/quote:6e411287ae] Zover kom ik niet. Ik krijg dat scherm niet te zien.
 • Te strenge beveiliging wellicht, met name de pop up blokkering. Ik heb ook met buitenlandse betalingen geen probleem met m'n Paypal gekoppeld aan mijn girorekening.

  Via de bestelwebsite hoor je automatisch in je eigen Paypalaccount te komen waarna je alleen hoeft te bevestigen.

  Het kan natuurlijk ook een incident zijn dat aan de Futuremarksite ligt.
 • [quote:75b766e412="KeesA"]Te strenge beveiliging wellicht, met name de pop up blokkering. [/quote:75b766e412] En welke dan nog meer? Ik heb zojuist in Opera 9.51 onder Ubuntu 8.04.1 geprobeerd Extra > Snelvoorkeuren > "Ongewenste pop-ups blokkeren" gewijzigd in "Alle pop-ups openen"
  [quote:75b766e412="KeesA"]Via de bestelwebsite hoor je automatisch in je eigen Paypalaccount te komen waarna je alleen hoeft te bevestigen. [/quote:75b766e412] Daar kom ik dus wel. Maar zoals ik al zei zie ik het "Uw gegevens controleren" scherm, waarin mijn naam adres gegevens en e-mail adres staan. En het scherm dat er zou moeten verschijnen nadat ik op de knop "Doorgaan" klik, krijg ik niet te zien.

  Daarentegen betalen via iDEAL via de Postbank werkt wel gewoon in Opera 9.51 onder Ubuntu 8.04.1.
 • Geen 'algemeen beveiligingspakket' erop staan? Norton, Kaspersky?

  Het scherm na de 'doorgaan' knop is volgens mij een popupscherm en wordt naar mijn bescheiden mening toch uit beveiligingsgronden tegengehouden.
 • [quote:d582f9f310="KeesA"]Geen 'algemeen beveiligingspakket' erop staan? [/quote:d582f9f310] Alleen op die Windows XP met SP2. Daarop staat Panda Antivirus+Firewall 2008. Maar die zou het probleem niet moeten zijn. Want die andere PC met Opera 9.51 en Firefox 3.0 onder Ubuntu Linux, heeft geen 'algemeen beveiligingspakket'. En Zelfs met Panda Antivirus+Firewall 2008 disabled, kom ik niet verder via die knop "Doorgaan" Wat zou dat volgende scherm nog meer kunnen tegenhouden?
  [quote:d582f9f310="KeesA"]Het scherm na de 'doorgaan' knop is volgens mij een popupscherm en wordt naar mijn bescheiden mening toch uit beveiligingsgronden tegengehouden.[/quote:d582f9f310] Maar bij betalen via iDEAL van de Postbank wordt toch ook gebruik gemaakt van een popupscherm. Die betalingen kan ik wel uitvoeren.
 • Nou, ik heb de proef even op de som genomen: jouw 3D Mark Vantage bij Futuremark via mijn Paypal besteld. Bij mij komt er na de knop 'doorgaan' ook een doodlopende weg.

  Dan denk ik dat het niet aan jouw systeem ligt. Ik heb vorige week via Paypal nog een Rapidshare account verlengd zonder enig probleem. Dus het is Paypal waar wat loos is of de Futuremark-koppeling naar Paypal.

  Je kunt voor de zekerheid nog een andere Paypalbestelling doen om e.e.a. uit te sluiten. Pas in het scherm na 'doorgaan' geef je een betalingsbevestiging. Dus proberen door de knop 'doorgaan' te breken is risikoloos.
 • Er is bij paypal wat aan de hand op't moment. ik ben een zwaar gebruiker van paypal, en als ik geld van mijn account naar mijn rekening wil schrijven gaat't ook niet veilloos. inmiddels heb ik paypal daarover gemaild, meneer van dale wacht op antwoord….
 • dat van rekening naar paypal schrijven storinkje duurt al een half jaar.
  verder gebruik ik paypal sinds de oprichting ;)

  koop vrij frequent spullen in amerika en zimbabwe via paypal :0
 • [quote:7ae4ac2664]dat van rekening naar paypal schrijven storinkje duurt al een half jaar[/quote:7ae4ac2664]
  Ik gebruik paypal iedere maand, tevens revereer ik naar: van paypal[b:7ae4ac2664] naar [/b:7ae4ac2664]rekening overschrijven. dus niet [b:7ae4ac2664]van[/b:7ae4ac2664] rekening naar paypal. Ik moet nu elke keer als ik wil overschrijven op een knop: [b:7ae4ac2664]probeer opnieuw [/b:7ae4ac2664]drukken. en vervolgens opnieuw inloggen. dat doe ik 4 a 5 keer en dan lukt het eindelijk.
 • Nadat het betalen via PayPal ook op maandag 28 juli mislukte, lukte het vandaag ineens wel. Nadat ik op het knopje Doorgaan drukte, kwam ik terecht op het "PayPal order verification" scherm. Daar stond onder andere
  [quote:b7acd9bc8f]
  PayPal order verification

  Quantity Product Price Total

  1 3DMark Vantage Basic (Download) $6.95 $6.95

  Products total $6.95

  Shipping and handling $0.00

  VAT $1.53

  TOTAL PRICE $8.48 USD
  [/quote:b7acd9bc8f] En uiteraard mijn gegevens. Download link van 3DMark Vantage Basic enz. Ik heb 'm inmiddels gedownload.

  Dan was er blijkbaar een storing bij PayPal.


  Verder iedereen bedankt voor de reacties.
 • [quote:97b55378b7="KeesA"] Dus het is Paypal waar wat loos is of de Futuremark-koppeling naar Paypal.[/quote:97b55378b7]Ach, soms is de waarheid met de dommen. :D
 • Ik heb ook een Paypal account gemaakt, maar ik ben nog geen 18 jaar.
  Maar bij het maken van de account werd niet naar de geboortedatum gevraagd. Is het dan nog mogelijk om gewoon te betalen via Paypal?
 • Anyone?
 • Ik heb geen idee, maar sinds wanneer kan je bij PayPal ook met bank/giro betalen, ik heb niet zo heel lang geleden hier namelijk nog voor gekeken, maar toen was het nog alleen maar creditcard.
 • Ja hoor, dit is zeker mogelijk. Links op de pagina zie je het staan. Iets van bank toevoegen.
 • houd er alleen rekening mee dat wanneer je een account afsluit? je eerst je rekening ontkoppelt! want anders kun je die nooit meer gebruiken bij een eventueel ander paypal account! (net als ik dus)

  Verder is paypal coservatief van het ergste soort! De veiligheid staat alle service met 200% in de weg en je moet na een reeks betalingen je hele leven over de tafel leggen. En dat word nog een graadje erger bij het ontvangen van betalingen. Kortom, paypal is ideaal! (ik ben een veel gebruiker) maar bezind eer ge begind :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.