Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

Er zijn geen domme vragen, alleen domme mensen

Anoniem
sdk
5 antwoorden
 • Deze MOEST ik gewoon met jullie delen:
  [img:d1650c751c]http://media1.break.com/dnet/media/2008/8/10aug13-there-are-no-stupid-questions-just-stupid-people.jpg[/img:d1650c751c]
 • Haha, typisch gevalletje 'blond'. ;)
 • hij is briljant.

  Ik was in 1989 voor het eerst in de USA. Reisde met goede vriend per auto van New York naar Texas. Helemaal langs de kust naar beneden en vanaf New Orleans (Texas hebben we nooit gehaald) weer omhoog. Toen we ergens in die Mississippi-delta totaal off the road, de auto voltankten en ik ging betalen, stond er zo een film-Yank achter de counter. Plat hoofd, stoppelbaard, petje op, knauwens accent, maar erg vriendelijk. De man zag meteen dat wij anders waren en vroeg: Where you from? Ik zei dat we uit The Netherlands kwamen. Waarop hij antwoorde: Yeah, it's great that Mr Gorbatsjov now let's you guys travel freely… :)

  groetjes Ed
 • Hoax?

  Dat van ed komt gewoon dat niemand weet waar nederland ligt, en waarom zouden we. In new york alleen al wonen meer mensen;). Ooit van oost ossetie gehoord voor dit in het niews kwam? Ik niet hoor. Dus als iemand in gebrekkig engels zegt dat hij uit oost ossetie komt tegen een amerikaan dan weten ze gegarandeerd niet waar het ligt:P.

  Is ook zon lache video op youtube met een test van geografie kennis van americanen hehe.
 • http://www.youtube.com/watch?v=3dV7zkTZQxY

  die dus …


  netherlandian …. LOOOL

  ''i will give you a hint: they make wooden shoes''

  ah, norwegians ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.