Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

Noise Cancelling hoofdtelefoons

Anoniem
Edmond Varwijk
4 antwoorden
 • hi,

  Ik ben op zoek naar ervaringen met Noise Cancelling hoofdtelefoons.

  Concreet twijfel ik vooral tussen de , Bose QuietComfort 2 en QuietComfort 3 (over of on-ear) en de Sennheiser PXC 450.

  Allemaal vreselijk duur. Vaak (nou ja) lees je dat de Bose het beste zijn, maar ze zijn nergens te testen. Bose verkoopt ze alleen online. En ze zijn teri… euh erg duur. Echt duur. 300, 400 Euro.

  Kortom, ik zoek ervaringen van mensen die deze of een ander soort noise cancelling hoofdtelefoon hebben en hoop dat enkelen mij hier hun ervaringen willen geven.

  Alvast dank,

  Edmond
 • google…
  http://www.google.nl/search?q=Noise+Cancelling+hoofdtelefoons&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a
  http://frontpage.fok.nl/review/4385/2
 • Ik heb zelf al wat plussen en minnnen verzameld.

  - duur (allemaal)

  - de Bose 2 is Over Ear, de Bose 3 On Ear. De 2 heeft dus grotere schelpen die om je oor sluiten. Dat houdt natuurlijk al deel geluid tegen en zit mogelijk prettiger dan de Bose 3 met schelpen die kleiner zijn maar op je oor rusten. Ik stel me voor daar na een uur of 2 drukplekken te krijgen, maar omdat je die dingen nergens in een gewone winkel kunt kopen, kun je het niet testen.

  - de Bose modellen kunnen wel als gewone luidspreker gebruikt worden maar alleen als de Noise Cancelling is ingeschakeld. Verbruiken dus altijd batterijduur en batterij leeg, is ook geen muziek meer.

  - De Sennheiser wordt wisselend beoordeeld op het net, de Bose's altijd goed (eigenlijk, oordelen van Amazon, BestBuy, reviews in NYT en elders).

  - De Bose 3 werkt met een accu. Dat is leuker dan batterijen maar je moet wel de oplader mee. En als je langer dan de maximale 20 uur wilt gebruiken, een 2e accu. En die maakt en nog weer duurder. De Bose 2 doet het met gewone penlights, net als volgens mij de Sennheiser.

  - Alle modellen zijn vrij fors.

  - Als het puur om de muziek zou gaan, zegt iedereen dat je dan beter een hoofdtelefoon zonder noise cancelling neemt. Kortom, je betaalt 300, 400 Euro maar hebt muziektechnisch geen topproduct.

  Iemand nog meer??

  groetjes Edmond
 • waarvoor wil je ze gebruiken

  voor gewoon muziek luisteren thuis ofzo zou ik ook niet kiezen voor een noise cancelling hoofdtelefoon

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.