Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

de nieuwe computertotaal

Anoniem
jolo
11 antwoorden
 • zoek het verschil .
  het is het zelfde gedonder .
  zonder leesbril is het bijna niet te lezen .
  en dan staat er op de cover totaal vernieuwd en extra dik .
  ja het blad is €1 goedkoper .

  :lol: :lol:
 • Waar gaat dit precies over? :P
 • hi Plex,

  Over de nieuwe Computer!Totaal. Nu in de winkels of de deurmat. Zeer mooi en ruim opgemaakt vind ik. Lekker papiertje ook.

  groetjes Edmond
 • [quote:0e30cb3a5d="Edmond Varwijk"]hi Plex,

  Over de nieuwe Computer!Totaal. Nu in de winkels of de deurmat. Zeer mooi en ruim opgemaakt vind ik. Lekker papiertje ook.

  groetjes Edmond[/quote:0e30cb3a5d] ik wilde eens kijken of er echt mensen zijn die het blad computertotaal niet zo spectaculair veranderd vinden .
  dus het was een proef ballonnetje .
  overgens niet gelukt .
  het blad ziet er echt wel mooier uit en is groter en mooier van opzet .
  dus computertotaal gefeliciteerd ,
  Edmond Varwijk"]hi Plex,
  daar voor moet je bij mijn broer zijn .
  wat die uit spookt gaat mij niet aan .
  dat weet je dan ook weer Edmond
 • Ben ook erg te spreken over de nieuwe opzet. Leest lekker weg. Van mij mogen er nog wel wat meer artikelen in die wat dieper in gaan op de materie en/of cursussen die wat verder gaan dan het gebruikelijke. Maar nieuwe blad is zeker een verbetering. Goed werk van de mensen van Computer!Totaal :)
 • Alleen de advertentie pagina van Alternate staat zowel aan de rechter als aan de linkerzijde van de pagina met de zelfde aanbiedingen afgebeeld.

  Is dat een opzet of een foutje ??

  John
 • Dat is een foutje.
 • Wel wat leuker opgezet maar ineens veel meer reklamen, zelf zie ik liever meer technische uitleg over hard- en software maar het oude blad van vele jaren geleden hoeft ook weer niet.
  Door de grote invloed van internet en zijn vele computerforums worden de vragen en problemen veel sneller opgelost wat uiteraard ten kosten gaat van de computerbladen.
  Zelf zie ik ook liever in de toekomst, daar liggen nog vele vragen open en voor de leek, wat voor een keuze hij maken moet om een goede betaalbare computer te kopen, daarom zijn de supermarkten zo aktief omdat dat voor die mensen betaalbaar is.
  Al lange tijd zie je de omzet bij Uw adverteerders alleen toegespits op de echte gamers, daar halen ze zeker 75% van hun omzet maar er is weinig uitleg wat een leek moet kopen.

  John
 • Het heeft een iets andere styling. Heeft op zich wel wat, maar als "lompe nuchtere 'ollander" let ik daar eigenlijk verder niet echt op. :lol:
  Inhoudelijk merk ik weinig verschil eigenlijk. Had gehoopt op echt nieuwe dingen en eindelijk wat meer verdieping, maar helaas. Extra dik heb ik niet echt gemerkt eigenlijk…
 • Ik vond hem op zich wel aardig. Alleen hoop ik dat er binnenkort weer een leuk "Computer!Totaal expert artikel" komt.
 • Ik moest toch wel even lachen met op de linker én de rechterpagina hetzelfde gedrukt van Alternate :lol:

  Wat me verder opviel was een kleine portie reclame meer als vroeger, maar ja, het boek is nu €1 goedkoper, dus ze moeten met iets anders meer winst halen, zeker? :P .

  Verder merk ik inhoudelijk niet erg veel.
  Lay out is mooi en netjes.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.