Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

Overheerlijk recept tijdens de Kerstdagen.

Anoniem
Maxstar
4 antwoorden
  • Koop een eend van ongeveer 5 kg.
    Twee grote flessen Schotse Whisky, spekreepjes en een fles olijfolie.

    De eend larderen en de binnenkant inwrijven met peper en zout.
    De oven 10 minuten voorverwarmen op 180 graden.
    Een longdrinkglas voor de helft vullen met whiskey.
    De whiskey opdrinken gedurende het voorverwarmen van de oven.
    De eend op een vuurvaste schotel leggen en een tweede glas whiskey inschenken.
    Het tweede glas whiskey opdrinken en de eend in de oven zetten.
    Na 20 minuten de oven op 200 graden zetten en 2 glaven vubben met whiskey.
    De glaven opdlinken en de scherven van et eeiste glav oplaapen.
    Nog en naiff glav insjenke en opdlinke.
    Na en naiff uui de hoven opedoen om deend te sjekkn.
    Blantwondezalf in de padkamer ganaale en op de povekand van de linkerand toen.
    Denove nen sgop geve.
    Twee glave wiskiisjenke en tmiddeste glaf leegdwinke.
    De nove opedoen naadattet eerste glaf leeggis en de sjotel vastpakke.
    De blantwondezelf op de binnekand van de reghterhansoen en deent oprape.
    Deent nogis oprape en met nen nantdoek de dwantwondesaiv van deent vege.
    Ze hande ontvette me viskey en de tupe ssalf veeroprape.
    Tkapotte glazzopvege endeent terug in dehove doen.
    Deheent oprape en dove eers opedoen.
    De twwwiede gles biski pedoen en overeindzette.
    Opstaan van de vloer ent vetsprek ondrde kas vege.
    Nogis opstaan van de vjoer en tochma blijve zitte.
    De bles op de grondzette.
    Ulde bles drinke wande glave sijn opof kabot.
    Denóve aftette, deooge sluiten en ornvalle.

    De volgende late voormiddag de eend aansnijden met het zilveren feestbestek en degusteren met citroen en mayonaise.
    De hele rest van de middag en vroege avond de rotzooi in de keuken opruimen en de muren en plafond schoonmaken.
    De glasscherven en lege flessen naar de glasbak brengen en op de terugweg Paracetamol en maagzout kopen.
  • Gouwe ouwe ;) in Veendam lusten ze wel een slokje heb ik gezien :P
  • Maar hij blijft leuk, :D …toch??
  • Inderdaad, hij blijft leuk. :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.