Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

[Internet] Is het Internet mr Creosote?

Anoniem
egslim
2 antwoorden
 • Na wat filosofisch gebabbel onder het genot van een goed glas whiskey kwamen wij hier net tot het inzicht dat het zo niet lang door kan gaan met het Internet. Onze voorspelling is dat het Internet binnen afzienbare tijd onder zijn (of haar) eigen gewicht gaat bezwijken als gevolg van het toenemende high-definition geweld op communities als Youtube, heftige reacties en logs op Twitter, Facebook, Hyves en wat al niet meer.

  Kunnen we hieruit de conclusie trekken dat het Internet een lot vergelijkbaar aan dat van monsieur Creosote te wachten staat?

  Wij menen dat dit inderdaad het geval is en daar rest ons dan de ultieme en zeer prangende vraag:

  Wie is degene die met het uploaden van het laatste amusante kattenplaatje, gemanipuleerde foto of video van een intens masturberende kamergenoot het Internet zal doen exploderen?
  Wie is de virtuele ober die het Internet er van overtuigt dat het laatste chocolaatje echt geen kwaad kan? En op deze brute wijze het lot van monsieur Internet bezegeld?

  Op deze plaats willen wij dan ook het moment aangrijpen om het immoreel en ongecontroleerd uploaden een halt toe te roepen ten behoud van het Internet.

  Menschen van ComputerTotaal verenigt u!

  Redt het Internet, stopt den upload!
 • En daarvoor heb je helemaal een splinternieuw C!T accountje aan zitten maken, om dit te schrijven…
  Ach, ieder zijn ding.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.