Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

Wat is je grootste blunder vorig jaar in 2008?

Anoniem
The Dragon
7 antwoorden
 • Wat was je blunder in 2008:

  Dus Computerblunder
  Playstationblunder
  Wii - Blunder

  Dus in 2008 wat was je allergrootste blunder?

  Mijn blunder was dat ik vergeten de bestanden over te zetten van me andere computer naar nieuwe.

  Toen moest ik naar me neef toe om alles te installeren.
 • Ik weet niet of de blunder mijn fout was, maar ik zette een nieuwe koeler (arctic twin turbo) op mijn 8800GT 512mb, zodat ik een hele stille PC zou hebben (ik heb ook een 0db voeding, een 0db cpucooler (scythe orochi met een 500rpm 140mm fan die onhoorbaar is, zelfs met je oor ernaast), een SSD schijf etc).

  Echter, na een uurtje GTA4 spelen, was het gedaan met de kaart.
  Toch zat er voldoende en vooral dure gpu/cpu pasta op.

  Naja… heb nu een 9800GT, en als het meezit binnen 2wkn een 4870X2 of een GTX 295 =)
 • Mijn grootste computer gerelateerde blunder in 2008: Stevig winkelen in de vroeger door mij hoog gewaardeerde MyCom terwijl ik daar bij voorbaat al geen goed gevoel (meer) over had.

  In het kort, ik vond de kwaliteit, service en klantvriendelijkheid van MyCom al een paar jaar niet meer zo hoog als die ooit wel was geweest. (kan ook met mijn verhuizing te maken hebben en dus filiaal) Desondanks besloot ik in 2008 dat "oude liefde" MyCom de winkel zou zijn die mij een splinternieuwe laptop, een 1TB NAS, een nieuwe Wifi router en een spindel DVD's zou gaan leveren. "Of ik het wel zeker wist" vroeg mijn vrouw nog. Want ik had al enkele keren mijn twijfels over de winkel uitgesproken. Ja, ik wist het heel zeker.

  Toen ik de spreekwoordelijke toren van digitale apparatuur voor twee en een half duizend euro wilde afrekenen en vroeg of het naar beneden afgerond kon worden was het korte maar zeer duidelijke antwoord: "Neen". Ook niet twee tientjes naar het dichstbijzijnde honderdje? "neen"

  Na het afrekenen, zal je altijd zien, dacht ik aan dat Bluetooth dongeltje dat ik ook nog nodig had. "Geen probleem meneer, dat is dan twaalf euro"

  En dat was die laatste druppel. De MyCom heeft zijn laatste muismat aan mij verkocht. Ik had gewoon mijn gevoel moeten volgen en ergens anders naar toe moeten gaan. Ik was zelfs gewaarschuwd door mijn vrouw, het gevoel was niet goed, en toch doen he… Ik koop verdomme nog een bluetooth dongle er achteraan.

  Wat mij betreft mijn grootste en pijnlijkste blunder van 2008
 • Als je betalen voor wat je koopt een blunder noemt, tja dan heb ik er vele gemaakt. :roll:

  Probeer eens af te dingen op een internetwinkel en meldt je bevindingen. :P

  Overigens maak ik geen blunders, dan hebben anderen het gedaan. 8)
 • Teveel betalen vind ik wel een blunder ja ;-)
  Alleen half NL maakt die blunder dan.
 • Mijn grootste blunder is nog steeds het nieuwste willen hebben terwijl het oude nog prima in orde is. :roll:
 • Ik heb niet echt een [b:c1ce883839]grootste[/b:c1ce883839] blunder. Het hele jaar was 1 grote blunder :lol: Ik heb een boel uitgegeven aan spullen die ik nu al niet meer heb. Spullen die ik praktisch gelijk doorverkocht met enige honderden euro's verlies. mja.. wie't breed heb laat't breed hangen he :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.