Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

Ontmoeting?

Anoniem
PS
20 antwoorden
 • Ik heb er een tijdje over nagedacht maar ik ga het toch voorstellen.

  Wellicht dat vele van jullie elkaar ontmoeten op lan-party's maar dat is niet mijn ding. (wellicht omdat ik niet goed genoeg ben in spellen of omdat mijn hardware het niet trekt..)

  Lijkt het jullie leuk om een keer te ontmoeten in een kroegje of restaurant? In het midden van het land?

  Een opkomst van 100 man moet toch te doen zijn?
 • een lanparty is meer dan alleen gamen :)
  social gathering is er inderdaad één van :)  als je echt een meeting wilt opzetten, dan wens ik je veel succes. zeker geen slecht idee, echter is dit al vaker geopperd en meestal verdween dat topic dan ook snel in de vergetelheid.
 • Op zich zelf best een leuk idee,al denk ik dat 100 personen erg moeilijk zal worden.
 • Tja, als je ook op 100 MAN gokt :-)

  Probeer het eens met man/vrouw.
 • komt niks van in.. ik wil graag komen.. maar geloof me dat gaat het niet worden. Volgende off-topic!! ( TENZIJ!.. je zelf echt iets groots gaat organiseren. ) maar dat doe je toch niet :)

  :)
 • In het verleden is dat wel eens tijdens de HCC dagen gedaan. Volgens mij kwam er dan max. 10 man, en dan te bedenken dat de drempel vrij laag was omdat iedereen toen nog gratis entreekaarten bij z'n C!T kreeg.

  Als je 100 man wil, moet je denk ik gratis laptops gaan uitdelen of zo. ;)
 • Oh, dan ben ik er zeker bij :P
 • Ik wil best komen, maar dan moet je wel iets met PB's gaan doen, want doe je het in een topic dat langzaam naar onderen schuift, dan zie ik het nooit meer.
  *Herinnert zich dat hij eens op dit forum heeft toegezegd wel op IRC te willen verschijnen en er vervolgens nooit meer iets over gelezen heeft.*
 • gratis laptops ? Waar ?
 • Ach jij komt toch op de fiets. :P
 • 100 man is ietwat optimistisch denk ik.
 • Een stuk of 30 - 40 moet toch wel lukken lijkt mij. :D
 • We kunnen leuk filosoferen over het aantal deelnemers, maar we zullen het pas weten als de TS met een concreet voorstel komt.

  Dus wanneer, waar en heel belangrijk wat gaan we doen? Met name dat laatste is een valkuil bij dit soort bijeenkomsten, anders valt het wel erg stil naar een voorstelrondje. ;)
 • Dit is gewoon een fantasie topic geworden :P
  en idd, na voorstelronde is het van.. dusss, wat nu ??

  Je moet echt wat goeds verzinnen om de people het een beetje naar hun zin te maken.

  Achja, ik blijf volhouden.. er komt niks van. :D
 • Ok, dus dit topic moet goed bijgehouden worden…

  Laat ik het anders benaderen… Wat zou de meest ideale lokatie zijn in het land? Ik begrijp goed dat er mensen zowel uit het hoge noorden als het lage zuiden. Aan de hand van de woonplaatsen van de geinteresseerden kunnen we vrij snel een makkelijke lokatie prikken.

  Wat gaan we doen? BBQ? (het is mooi weer), gewoon barretje/restaurant opzoeken? Een beurs?

  En wat heb je er voor over? 25 euro? 30 euro? 40 of meer??

  ALS dit wat wordt, wil ik het binnen 2 maanden gedaan hebben. 8)
 • als je zo begint komt er natuurlijk nooit iets van terecht.
  vraag me zowiezo af hoe jij denkt een stel computernerds ooit vanachter hun pc vandaan te krijgen voor iets dat niks met computers te maken heeft.

  Het gaat hier allemaal onder het motto :
  "Viel blah blah, aber Nix da"
 • ik denk dat het verstandiger is, om mensen uit te nodigen om mee te doen als het C!T-team op een grote lanparty, en dan tíjdens dat evenement een BBQ op de parkeerplaats buiten ofzo te houden ..

  Denk dat je daar méér mee bereikt.
 • Nou, een BBQ zie ik wel zitten.
 • En het topic is dood, einde oefenig ;)

  Als ik moet gokken zijn veel pc nerds toch wel een tintje mensenschuw of verlegen of iets in die richting, dus om ze uit te nodigen voor een middag zonder programma zeg maar, ofwel waar ze volledig op hun eigen sociale skills aangewezn zijn, is denk ik een beetje een verkeerde insteek wil je success behalen met een meeting met "dergelijk volk" (klinkt een beetje negatief zo hahaha)

  Ik denk dat 10 tot 25 man een realistischer getal is, dat zou dan bijv "de vaste groep" van C!T zijn ofzo (geen idee wie dat dan zouden zijn kom hier al een tijdje niet meer). Ik zou zelf dus echt totaal niet geinteresseerd zijn in een dergelijke meeting, een beetje zoiets van "wat heb ik eraan". Een lan party dan weer wel, maar heb meer dan een jaar niet ge-gamed en om nou de troostprijs te krijgen nah.. dus die vleiger gaat ook neit op :wink:

  Succes met de meeting als die er nog komt 8)
 • [quote:ae11b44c7f="Lodyx"]Als ik moet gokken zijn veel pc nerds toch wel een tintje mensenschuw of verlegen of iets in die richting, dus om ze uit te nodigen voor een middag zonder programma zeg maar, ofwel waar ze volledig op hun eigen sociale skills aangewezn zijn, is denk ik een beetje een verkeerde insteek wil je success behalen met een meeting met "dergelijk volk" (klinkt een beetje negatief zo hahaha)[/quote:ae11b44c7f]Ik denk niet zozeer dat het daaraan ligt. De populariteit van forumbijeenkomsten is z.g.a. rechtevenredig met het groepsgevoel binnen dat forum. Hier op C!T zijn er volgens mij vrij weinig die echt familiair met elkaar omgaan, en zulke mensen zijn nou net degenen die interesse hebben in een bijeenkomst. Zeker als die bijeenkomst verder geen inhoudelijk programma heeft.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.