Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

IE8

Anoniem
MirageH1992
18 antwoorden
 • Kreeg vandaag via updates de IE8 binnen. Tjonge zeg, wat is dat een snelle jongen! Voor zover ik er mee gewerkt heb, hoop ik dat hij dat ook in de toekomst zal blijven doen. Dan ben ik dik tevreden.
  Groetenissen,
  Margreet.
 • Tja, als het je alleen om snelheid te doen is dan moet je toch echt bij google chrome zijn.
 • ah … nu komen de virussen dus extra snel binnen ;)
 • Het gaat me natuurlijk niet alleen om de snelheid. Ben nieuwsgierig wat er allemaal nog meer in zit.
  Tja en wat de virussen betreft: ik ben goed beveiligd hoor, en krijg regelmatig(praktisch elke dag) automatisch updates binnen van virusdefinities. Dus erg veel zorgen maak ik me niet. Bovendien pleeg ik een keer per week een onderhoudsbeurt. (scannen enzo)
  Groetenissen,
  Margreet.
 • er is niks mis met explorer vindt ik.
  moet wel bekennen dat firefox een stuk sneller is
 • Ach als het aan beter aan de web-standaarden voldoet dan de vorige versies is het een vooruitgang.

  Wat overigens wel 'leuk' is is dat ze de favorieten van Firefox kunnen overnemen.
  Voor de rest merkte ik meteen hoe effectief AdBlocker-extensie is …

  De 'accellerators' (belachelijke naam overigens) zijn nog wat magertjes vergeleken met wat Firefox biedt, maar dat zal beslist veranderen in de toekomst. Aan de andere kant verwacht ik niet dat ze het niveau van de FF-extensies zullen halen omdat er (in ieder geval in de voorbeelden) niks bijzonders bij zit.

  btw : voor Vista is IE 8 een 'essentieele update' … je komt er dus niet zo maar onderuit. En dat is gezien de lekken in de vorige versies en de gemiddelde gebruiker misschien wel het beste ook.
 • Ik verwacht geen update, want Windows Update staat bij mij uit :lol:
  Als iets goed werkt, zoals IE7, hoef ik niet over te stappen naar IE8.
 • ik heb zojuist succesvol ie8 versnelt middels:
  http://www.tweakvista.nl/tweak-windows-vista/software/50procent-sneller-browsen.aspx
 • [quote:83fccdfcee="aeonfast"]Ik verwacht geen update, want Windows Update staat bij mij uit :lol:
  Als iets goed werkt, zoals IE7, hoef ik niet over te stappen naar IE8.[/quote:83fccdfcee]
  Als er ergens snel gaten in wordt gevonden dan is het IE wel.
  En geloof maar die worden gevonden … en de patch ervoor is IE 8 (of je stapt over op een minder populaire browser zoals Firefox of Opera)
 • Hmm, je hebt een punt. Nou voorruit dan maar, installeren die IE8.
 • Vorige week was er geloof ik nog een bericht dat in alle moderne browsers (ook IE8) gaten waren gevonden tijdens een of ander hacker bijeenkomst, chrome had blijkbaar geen gaten en Opera werd niet genoemd, ik weet niet of dat was omdat die niet was meegenomen of omdat er geen gaten werden gevonden.

  PS, Hier is het bericht:
  http://tweakers.net/nieuws/59124/ie8-safari-en-firefox-gehackt-tijdens-pwn2own-evenement.html
 • er zullen altijd gaten gevonden worden.

  De enige reden waarom je er geen last van zult hebben is :
  = je browser is niet populair genoeg
  = het wordt snel gepatched

  IE zal altijd last hebben van het feit dat 'iedereen' het ding heeft en er zo goed als niemand echt zonder dat ding kan.
 • Bij mij werkt IE8 juist traag. Qua opstarten en in sommige gevallen duurt het laden van een pagina eindeloos, in ieder geval op microsoft.com. Neen, voor mij hoeft deze versie niet.
 • Microsoft heeft via Windows Update twee updates uitgebracht voor Internet Explorer 8 op Windows 7 RC. De eerste update is alleen van toestemming voor Windows 7 RC en lost een probleem op waarbij de browser kan vastlopen.

  Het probleem wordt veroorzaakt door een timer in IE8 die detecteert wanneer een webpagina niet meer reageert. Normaal werkt deze timer goed. Maar op trage computers of computers die veel berekeningen doen kan IE8 denken dat een website niet meer reageert, terwijl de pagina alleen traag inlaadt. Het probleem is gefixt in de eindversie van Windows 7.

  De tweede update is een aanpassing aan de Compatibility viewlist. Volgens Microsoft zorgt de update ervoor dat websites die gebouwd zijn voor oudere browsers er in IE8 beter uitzien. Wanneer een gebruiker IE8 installeert dan kan hij kiezen of de sites die hij bezoekt in de Compatibility View getoond worden. :wink:
 • [quote:d1a101105a="athene"]Bij mij werkt IE8 juist traag. Qua opstarten en in sommige gevallen duurt het laden van een pagina eindeloos, in ieder geval op microsoft.com. Neen, voor mij hoeft deze versie niet.[/quote:d1a101105a]
  ach ,… Microsoft.com is in iedere browser zo traag als dikke stro***.
 • De meningen over de snelheden van IE7 vs IE8 zijn redelijk verdeeld….
  Kan iemand al aangeven of de problemen (daar was toch iets mee?) met schoonmaken van de cache (index.dat files) middels (b.v.) Ccleaner al opgelost zijn?
 • KB969497: Update voor de compatibiliteitsweergavelijst voor Internet Explorer 8 voor Windows Vista voor x64-systemen

  Installatiedatum: ‎8-‎5-‎2009 9:00

  Installatiestatus: Geslaagd

  Type update: Aanbevolen

  Dankzij deze update voor de compatibiliteitsweergavelijst zien websites die voor oudere browsers zijn ontworpen er beter uit in Internet Explorer 8. Bij het installeren van Internet Explorer 8 krijgt de gebruiker de optie voor een lijst met websites te kiezen die moeten worden weergegeven in de compatibiliteitsweergave. Wanneer u deze update hebt geïnstalleerd, moet u de computer mogelijk opnieuw opstarten. Deze update en de bijbehorende licentie zijn onderhevig aan de licentievoorwaarden voor Windows Vista.

  Meer informatie:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=139381

  Help en ondersteuning:
  http://support.microsoft.com/?kbid=969497
 • Ik doelde op de combinatie XP / IE8…. :?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.