Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

Gamescom

Anoniem
arjant2
9 antwoorden
 • http://www.gamescom-cologne.com/en/gamescom/home/index.php

  Zijn er nog mensen die naar de GamesCom gaan?
  Wordt gehouden van 18 t/m 22 augustus in Keulen.
  18e is alleen voor professionals, vanaf 19 voor publiek.

  Zelf ga ik morgen (18 dus), ben vooral benieuwd naar wat nieuwe titels.
  Boven aan mijn lijstje staat Crysis 2 die in het voorjaar uit zal komen.
  Krijg morgen een rondleiding door de oprichter van Crytek die tevens de gameplay van Crysis 2 zal tonen (voor het eerst).

  Wie gaat er nog meer en waar zijn jullie benieuwd naar?
 • Ik had het op zich leuk gevonden om te gaan, maar uiteindelijk is de afstand de reden om niet te gaan. Zo'n 450km vanaf hier heen en terug en dat is eigenlijk niet te doen zonder overnachting.

  Ik moet zeggen dat de opzet er wel leuk uitziet en dat de toegangsprijzen er heel redelijk uitzien. Daar kunnen ze bij de HME (voormalige hcc-dagen) met die 3 halletjes met rommel wel wat van leren.
 • Gister geweest.
  Eigenlijk maar 2 spellen echt gespeeld:
  1. Fifa11: ziet er goed uit, speelt wel weer wat anders dan Fifa10. Nieuw passingsysteem wat ik nog niet onder controle heb hehe
  2. Crysis 2: multiplayer gespeeld op pc (hadden ook Xbox en Ps3 staan), ziet er top uit, speelt vloeiend. Ook demo gezien van Crysis 2 3D. Echt een geweldige ervaring, een 3D tv gaat er zeker komen bij mij op termijn.
 • Ik ben erbij morgen. Ik ga namens FIFA Benelux om de presentatie van FIFA Producer David Rutter bij te wonen en natuurlijk FIFA 11 checken.
 • [quote:939fb45c15="aeonfast"]Ik ben erbij morgen. Ik ga namens FIFA Benelux om de presentatie van FIFA Producer David Rutter bij te wonen en natuurlijk FIFA 11 checken.[/quote:939fb45c15]


  Heb jij even mazzel. :wink:
 • Ikke wel ja :P
  Vorig jaar was het ook hetzelfde. Eerst een presentatie van Rutter in een zaal voor een man of 20 en daarna lekker 3 uur kunnen spelen. Hopelijk kan ik dat morgen ook :D

  Als jij dat nou ook wil moet je even Officiele FIFA Fansite oprichten, bekend
  worden en dan zie ik je volgend jaar!:P
 • http://www.telegraaf.nl/digitaal/games/7435248/__GamesCom_video__De_grootste_gamesbeurs_is_gestart__.html?p=3,2
 • Ik was er dus gisteren toen het nog niet voor het gewone publiek was opengesteld. Hoefde je tenminste geen uren te wachten om even een potje te gamen, ideaal!
  Was trouwens vergeten dat ik ook de nieuwe PES gespeeld had, maar als fifa gamer is dat toch wel erg wennen zeg…
 • Net terug van de GamesCom en ik heb uitgebreid FIFA11 kunnen spelen op zowel de PC als console. En beide versies zijn echt vet. De PC versie is eigenlijk FIFA10.5, want het speelt precies zoals FIFA10 op de PlayStation 3. En we mogen blij zijn dat het zo is, want het speelt echt super lekker. De console versie is nog een tikkeltje beter, vanwege Personality+, Pro Passing en de nieuwe animaties.

  Hot Pursuit ook nog gespeeld en die vond ik ook erg vet. Zowel grafisch als gameplay. De actie was ook erg vet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.