Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

rijbewijs

Anoniem
MarkVanLeuven
9 antwoorden
 • Hoi Hoi

  Ik ben van plan om te beginnen met autorijles.
  Alleen zoek ik een goedkope en een goede rijschool in Amsterdam.
  Iemand misschien een idee?

  Bedankt

  Esther
  :D
 • http://www.rijschoolgegevens.nl/ :)
 • http://www.budgetrijschool.nl/
 • Staar je niet blind op die slagingspercentages. Zeker bij grotere rijscholen zitten er tig rijleraren achter, en is het dus een gemiddelde score. Risico bestaat dus dat je net die ene krijgt die de hele les met z'n Iphone zit te kloten.

  Verder geven ze geen inzicht inhet aantal lessen dat iemand heeft gehad. Een rijschool waar iedereen na 20 lessen afrijdt met 49% geslaagd, is uiteraard beter dan een rijschool die na 30 lessen 50% geslaagde heeft. Nog los van de kosten voor die 10 extra lessen. ;)

  Laat je dus ook niet verleiden om gelijk een voordeelpakket te nemen. Heb je een rijschool gevonden die je wat lijkt, dan neem je eerst een paar losse lessen om te kijken of het klikt met de leraar. Daarna kan je alsnog een pakket nemen.

  Verder kan je beter geen tussentijdse toets doen. Het wordt erg gepromoot omdat je zo voor het echte examen kan wennen en je je vrijstellingen alvast kan halen. Helaas kost het bijna evenveel als een echt examen en is die vrijstelling slechts geldig voor je 1e examen. Beter is dus om gewoon gelijk echt af te rijden, dan heb je tenminste nog de kans om na een goede rit meteen je rijbewijs binnen te hebben.
 • CASA ROSSA moet erg goed zijn .
  in afrijden in elk weer typen
 • [quote:b6aee19e28="bsa100"]CASA ROSSA moet erg goed zijn .
  in afrijden in elk weer typen[/quote:b6aee19e28][i:b6aee19e28]Het CBR bepaald of er ivm het weer wel of niet afgereden wordt daar heeft de rijschool geen inspraak in. Mijn dochter zou gister tussentijdse toets hebben maar die ging niet door, maar ze heeft wel gewoon rijles gehad met de nadruk op rijden onder winterse omstandigheden dus rijden op ongestrooide wegen.[/i:b6aee19e28]
 • [quote:e019200ca2="bsa100"]CASA ROSSA moet erg goed zijn .
  in afrijden in elk weer typen[/quote:e019200ca2]

  Geweldig ! :)
 • CASA ROSSA moet erg goed zijn .
  in afrijden in elk weer typen

  Geweldig ! :)
  :lol: :lol: :lol: .
  de rest snapt het niet
 • Ik denk dat ze d'r rijbewijs ondertussen wel heeft :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.