Vraag & Antwoord

Offtopic Forum

Mening over de nieuwste Michael Jackson CD

Anoniem
Pceetje
7 antwoorden
 • Heeft iemand hier al de afgelopen vrijdag uitgebrachte Michael Jackson CD aangeschaft? Want ik lees in de Telegraaf dat deze zwaar tegen zou vallen. Op bol.com zie ik dat deze nu al tweedehands wordt aangeboden.
 • Ik heb um ook bij Bol.Com vandaan en heb er geen klachten over,prima muziek.(cd lag vandaag in de brievenbus)
 • Ik sta daar niet gek van te kijken, de laatste goede cd van Michael Jackson is sowieso van begin jaren '90. Dit is gewoon een samenrapsel van materiaal wat op de plank lag te verstoffen en wat de nabestaanden nu nog ff snel in cash willen omzetten nu de hype er nog is. Ik neem niet eens de moeite hem te downloaden.
 • @The Dragon Begrijp ik goed, dat je het dan niet eens bent, met de kritiek in de Telegraaf?

  [quote:d6ebac5f75="PS"]Ik sta daar niet gek van te kijken, de laatste goede cd van Michael Jackson is sowieso van begin jaren '90. [/quote:d6ebac5f75] Bedoel je alle albums die Michael Jackson uitbracht, voor die schandalen uit 1993. http://nl.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson_%28zanger%29
 • [quote:d9bcb29d43="jolo"]@The Dragon Begrijp ik goed, dat je het dan niet eens bent, met de kritiek in de Telegraaf?

  [quote:d9bcb29d43="PS"]Ik sta daar niet gek van te kijken, de laatste goede cd van Michael Jackson is sowieso van begin jaren '90. [/quote:d9bcb29d43] Bedoel je alle albums die Michael Jackson uitbracht, voor die schandalen uit 1993. http://nl.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson_%28zanger%29[/quote:d9bcb29d43]

  @ Jolo , Ik heb de cd nu een paar keer afgespeeld en beluistert en vind het prima muziek.Dus de kritiek deel ik i.d.d niet.
 • [quote:5a342b30be="jolo"]Bedoel je alle albums die Michael Jackson uitbracht, voor die schandalen uit 1993. http://nl.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson_%28zanger%29[/quote:5a342b30be]

  Persoonlijk zie ik die schandalen los van de muziek, maar idd is Dangerous de laatste echt goede cd. Daarna zoals je in het overzichtje ziet vooral geheel of gedeeltelijke Best offs en vooral nieuwe nummers die mij onbekend zijn. Ik ben overigens ook geen die hard Jackson-fan, met Bad, Thriller en Dangerous heb je al het goede werk van de man in huis.
 • Ik ben er niet zeker van of je dit los kunt zien van de schandalen. Want in die Wikipedia hyperlink staat toch bij die schandalen [quote:141d4fb6e5] Daar stond tegenover dat hij zeer lange pauzes nam tussen opeenvolgende albums, waardoor de aandacht voor zijn muziek steeds weer verslapte. [/quote:141d4fb6e5] Het lijkt me aannemelijk dat Michael Jackson zonder die schandalen, meer albums had kunnen maken. En wellicht ook van een betere kwaliteit.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.